#059 Bestaat geluk in de liefde?

 

Ontdek de intrigerende wereld van relaties in de nieuwste aflevering van “Choose Life” Podcast met Ben Sansen en gastvrouw Kathleen Callewaert van Soulmate4life.

In deze aflevering ontrafelen we de complexiteit van liefde en relaties. Of je nu single bent en op zoek bent naar de ware liefde, of al een tijdje in een relatie zit, deze aflevering heeft iets waardevols voor iedereen. Hier zijn enkele boeiende onderwerpen die we aanraken:

🧡 Geluk in de liefde, bestaat dat überhaupt?

Is ware liefde een mythe, of kunnen we echt geluk vinden in relaties? Kathleen en Ben verkennen dit fascinerende aspect van liefde.

🔥 Opposites attract. Of toch maar niet?

We onderzoeken het klassieke gezegde en kijken of tegenpolen elkaar echt aantrekken in relaties. Wat betekent dit voor jouw zoektocht naar liefde?

⚖️ Waarom balans tussen autonomie en verbinding zo belangrijk is

Ontdek waarom het cruciaal is om een balans te vinden tussen onafhankelijkheid en verbondenheid in een relatie. Hoe behoud je je eigen identiteit terwijl je een sterke band met je partner opbouwt?

💑 Ga opnieuw daten met je eigen partner

Ben je al een tijdje samen? Kathleen deelt waardevolle tips over hoe je de vlam in je relatie levendig houdt door opnieuw te daten met je eigen partner. Romantiek is immers niet alleen voor startende relaties.

🌟 Waarom de relatie met jezelf minstens even belangrijk is

We verkennen het belang van zelfliefde en zelfacceptatie in het kader van gezonde relaties. Hoe kun je van anderen houden als je niet van jezelf houdt? Ontdek waarom de relatie met jezelf de basis vormt voor alle andere relaties in je leven. Om liefde te geven, dien je eerst de liefde in jezelf te voelen.

🤔 Tinder nu wel of niet slim is als je op zoek bent

Is online daten de weg vooruit, zelfs als je op zoek bent naar een serieuze relatie? Kathleen en Ben bespreken de voor- en nadelen van platforms zoals Tinder en geven advies.

Mis deze boeiende en inzichtelijke aflevering niet! Luister nu naar “Choose Life” en ontdek de geheimen van gelukkige en gezonde relaties.

Veel luisterplezier en stuur gerust je vraag per mail.

Stel je geluk niet langer uit en ontdek onze trajecten:  “Match -“Bloom” – “Shine”, met als doel jou te helpen de beste versie van jezelf te worden en liefde te vinden die eeuwig blijft bloeien.

Ontdek onze trajecten: https://soulmate4life.be/trajecten/

 

Ben je benieuwd naar wat SoulMate4Life voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onze website of boek een gratis intakegesprek van 15’. https://soulmate4life.be/contact/

We zijn ervan overtuigd dat we je kunnen helpen bij het vinden van de liefde die je verdient. Onze succesverhalen spreken voor zich. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen op zoek gaan naar jouw soulmate!

Welkom!

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle onderwerpen in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven!

Je bent succesvol ingeschreven!