Kathleen mijn aanpak

“Emoties, intermenselijke relaties en liefdes hebben me altijd al bijzonder geboeid.”

Als jonge twintiger verdiepte ik me reeds in deze onderwerpen en droomde ik ervan om met mijn verworven kennis mensen te helpen. Dankzij een succesvolle eigen kledingboetiek en B2C- en B2B-ervaringen in grote kmo’s deed ik bovendien heel veel mensenkennis op. Met mijn rugzak vol levenservaring, kennis en tal van gespecialiseerde opleidingen, keerde ik terug naar mijn passie. Soulmate4life was geboren. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en doorgedreven mensenkennis ga ik voor jou op zoek naar je soulmate, jouw maatje.

 

KATHLEEN CALLEWAERT, BEZIELER VAN SOULMATE4LIFE

In mijn vrije tijd volgde ik al tal van opleidingen, zoals Intuïtieve ontwikkeling, Reikimaster, Healing, Mindfulness, Energiecursussen 21e eeuw, Zelfrealisatie, Relatiekunde, NLP, Personal & Singlecoaching, Relatiebemiddeling, Financial Wellbeingcoach, Kleur-, stijl- en imagoconsulent, Styliste, Feng Shui, Personal Power Plus expert …

Je ziet, mijn interesses zijn erg breed, maar steeds opnieuw staat de mens centraal. In mijn vrije tijd hou ik tot slot van fitness, spinning, fietsen, wandelen, yoga en zeilen. 

Meditatie opent de deur naar diepere inzichten, innerlijke rust waardoor ik harmonie en balans in mijn leven vind.

Connecteer gerust met mij op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Persoonlijk en op maat

We zijn allemaal mensen, met een apart verhaal, met eigen gevoelens. Ik maak er dan ook een erezaak van mijn klanten van A tot Z persoonlijk te begeleiden. Bij mij ben je geen nummer, maar een fascinerende persoonlijkheid met een verhaal. Ik ben jouw enige aanspreekpunt, zodat discretie en een correcte, snelle opvolging gegarandeerd kunnen worden.

Bij elk traject hoort een grondige screening en enkel betrouwbare profielen worden weerhouden. Zo ben jij zeker van een discrete en veilige ontmoeting met een man of vrouw die écht bij je past en die net als jij op zoek is naar een serieuze relatie. Ik hecht heel veel belang aan feedback, zodat we kunnen bijsturen als de ontmoeting niet is gegaan zoals verwacht.

Kathleen-haar-aanpak

Net dat tikkeltje anders

Er zijn zoveel zaken waarvoor we een expert of consultant inschakelen, dus waarom niet voor je meest waardevolle goed: jouw eigen geluk? En daarbij aansluitend, geluk met twee? Je levenspartner vinden zou bovenaan je prioriteitenlijstje moeten staan.

Als intuïtieve matchmaker breng ik je emotionele en intellectuele eigenschappen in kaart, zodat we samen op zoek kunnen gaan via ons ontmoetingsplatform naar een potentiële partner met dezelfde mindset als die van jou.

Liefde is iets intiems, persoonlijker kan het haast niet worden. Ik begeleid je  van de screening tot de matching en lang daarna.

ChecklistVisual

Ontdek de toolkit van Soulmate4life

Checklist
Ben jij klaar voor een nieuwe relatie?
*Doe de test en download de checklist.
*Het duurt maar 3 minuten.
*Ben je verrast of juist gerust gesteld
Maak vrijblijvend kennis – Veel leesplezier!

E-book
Een boeiend inzicht in
10 Mythes over de Liefde
Download gratis het e-book. Ik wens je veel leesplezier!

Op regelmatige basis wordt er bovendien een nieuw item
op mijn Blog gepost.

Match Bloom Shine

Van pure matching

Soulmate4life ontwikkelde drie trajecten die jou helpen om niet alleen je soulmate te vinden, maar ook jezelf te ontplooien, persoonlijk te groeien en impact te hebben. Me-time is immers de sleutel tot persoonlijke inzichten, en die zijn dan weer essentieel voor jouw geluk.

Match, Bloom of Shine, aan jou de keuze.

Persoonlijke coaching

Wil je meer geluk en succes in je leven?

Ik coach jou graag tijdens een persoonlijk traject om bijvoorbeeld meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid of om te werken aan je zelfvertrouwen. Inzicht in jezelf is immers de beste manier om vooruit te gaan. Pas als je begrijpt wie je bent, wat je wilt en wat je tegenhoudt, kun je in beweging komen.

Bewust of onbewust zitten we allemaal met valkuilen, belemmerende overtuigingen die ons leven beïnvloeden. Laten we die samen aanpakken op jouw tempo.

Styling op jouw maat

Wil jij de meest krachtige en stralende versie van jezelf worden? Ook voor (re)styling en personal shopping kan je bij mij terecht.

styling
Kathleen-footer

Soulmate4Life
Kathleen Callewaert
Laagweide 7
8560 Gullegem-Kortrijk

2de vestiging
Raversijdestraat 24 Bus 0207
8400 Oostende-Mariakerke

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle onderwerpen in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven!

Je bent succesvol ingeschreven!