Over mij

Ik ben Kathleen Callewaert, intuïtieve matchmaker en ontzettend geboeid door mensen. Dat laatste is de rode draad in mijn carrière tot nog toe. Tot 1999 had ik mijn eigen succesvolle modezaak in hartje Kortrijk. Ik leerde er mensen kennen, hen doorgronden, zien wat hen op het lijf was geschreven (letterlijk dan). Daarna werkte ik een aantal jaren B2B voor grotere kmo’s, waarbij de rode draad opnieuw ‘mensen en relaties’ was. Ik verdiep me ondertussen ook al sinds mijn 25e in cursussen en boeken over psychologie, menselijke relaties, persoonlijkheden, kleuren en stijlen, lichaamstaal en zoveel meer.

In 2007 besloot ik mijn passie te volgen en richtte ik Soulmate4life op, een relatiekantoor dat zoveel meer is dan een datingbureau. Samen gaan we op weg naar een leven met twee door eerst bij onszelf stil te staan. Ik help jou de beste versie van jezelf te worden. Door zelf gescheiden te zijn, veel te hebben meegemaakt en mijn opgebouwde ervaring, mag ik mezelf ervaringsdeskundige noemen en heb ik een zeer sterke intuïtie en mensenkennis ontwikkeld. Mijn enorm empathisch vermogen is mijn grootste troef.

  In mijn vrije tijd volgde ik al tal van opleidingen, zoals intuïtieve ontwikkeling, Reikimaster, Healing, Mindfulness, Energiecursussen 21e eeuw, zelfrealisatie, relatiekunde, NLP, Personal & Singlecoaching, Relatiebemiddeling, Financial well-being coach, kleur-, stijl- en imagoconsulatie, styliste, Feng Shui, Personal Power Plus expert … Je ziet, mijn interesses zijn erg breed, maar steeds opnieuw staat de mens centraal. In mijn vrije tijd hou ik tot slot van fitness, spinning en zeilen.

  Connecteer gerust met mij op LinkedIn, Facebook of Instagram.

   Zij vonden de liefde

   Ik had vandaag een ontmoeting met een lieve, klassevolle dame. Het was zeer aangenaam. Kathleen, je had mij een vrouw met niveau beloofd en ik kan enkel beamen dat je je beloftes nakomt.

   P.

   Kathleen, wij willen je van harte bedanken om ons samen te brengen. We zijn ondertussen bijna twee jaar samen en wonen sinds enkele maanden samen. Onze relatie is nog steeds aan het groeien … Herbeginnen was niet zo evident, maar we zijn elkaar waard en voelen ons goed samen. Daarom wilden we je graag nog eens extra bedanken.

   J. en I.

   “Geniet van elk moment en blijf geloven in de liefde!”

   Na een professioneel en diepgaand gesprek, begon ik aan dit avontuur. Na enkele dates en goeie feedback van Kathleen werd ik terug op pad gestuurd. Met weinig verwachtingen had ik een volgende date met B. We spraken af om iets te gaan eten in een goed restaurant. Het is toch telkens weer spannend om een onbekende te ontmoeten. Ik stapte uit mijn wagen, we keken elkaar aan … Hij gaf me meteen een rustgevend en vooral een ja-gevoel. Het klikt onmiddellijk, we hebben uren gepraat, gelachen en genoten. Ook bij de tweede ontmoeting was hetzelfde gevoel er. Ons avontuur was begonnen. We genieten ondertussen van elk moment en kijken een mooie, liefdevolle toekomst tegemoet.

   S.V.

   Op zoek naar inspiratie voor een leuke date?

   Op zoek naar een serieuze relatie, inspiratie en tips voor een geslaagde relatie of meer inzichten in de liefde?
   Laat hieronder je e-mailadres achter, zodat ik jou af en toe nuttige mails kan sturen.

   Kathleen-footer

   Soulmate4Life
   Kathleen Callewaert
   Laagweide 7
   8560 Gullegem-Kortrijk

   2de vestiging
   Raversijdestraat 24 Bus 0207
   8400 Oostende-Mariakerke

   Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

   Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle onderwerpen in je mailbox.

   Je bent succesvol ingeschreven!

   Je bent succesvol ingeschreven!