Over mij

Ik ben Kathleen Callewaert, intuïtieve matchmaker en ontzettend geboeid door mensen. Dat laatste is de rode draad in mijn carrière tot nog toe. Tot 1999 had ik mijn eigen succesvolle modezaak in hartje Kortrijk. Ik leerde er mensen kennen, hen doorgronden, zien wat hen op het lijf was geschreven (letterlijk dan). Daarna werkte ik een aantal jaren B2B voor grotere kmo’s, waarbij de rode draad opnieuw ‘mensen en relaties’ was. Ik verdiep me ondertussen ook al sinds mijn 25e in cursussen en boeken over psychologie, menselijke relaties, persoonlijkheden, kleuren en stijlen, lichaamstaal en zoveel meer.

In 2007 besloot ik mijn passie te volgen en richtte ik Soulmate4life op, een relatiekantoor dat zoveel meer is dan een datingbureau. Samen gaan we op weg naar een leven met twee door eerst bij onszelf stil te staan. Ik help jou de beste versie van jezelf te worden. Door zelf gescheiden te zijn, veel te hebben meegemaakt en mijn opgebouwde ervaring, mag ik mezelf ervaringsdeskundige noemen en heb ik een zeer sterke intuïtie en mensenkennis ontwikkeld. Mijn enorm empathisch vermogen is mijn grootste troef.

  In mijn vrije tijd volgde ik al tal van opleidingen, zoals intuïtieve ontwikkeling, Reikimaster, Healing, Mindfulness, Energiecursussen 21e eeuw, zelfrealisatie, relatiekunde, NLP, Personal & Singlecoaching, Relatiebemiddeling, Financial well-being coach, kleur-, stijl- en imagoconsulatie, styliste, Feng Shui, Personal Power Plus expert … Je ziet, mijn interesses zijn erg breed, maar steeds opnieuw staat de mens centraal. In mijn vrije tijd hou ik tot slot van fitness, spinning en zeilen.

  Connecteer gerust met mij op LinkedIn, Facebook of Instagram.

   Zij vonden de liefde

   “Soulmate gevonden, bedankt!”

   Kathleen, ik ben jou zo dankbaar voor de mooie contacten en correcte mensen die ik via jou heb mogen ontmoeten. Vooral voor die ene vrouw met wie ik nu een mooie toekomst wens uit te bouwen. Op kerstavond gaan wij, mijn familie en kinderen, jou nog eens extra eren voor het geluk dat je ons hebt gebracht. Want ook mijn broer is ondertussen al een jaar gelukkig met zijn lieve vrouw die hij ook via Soulmate4life mocht ontmoeten.

   C.

   Kathleen, jij voelt mij perfect aan. Ik heb eigenlijk geen opmerkingen, je weet waar je over spreekt. Ik wens jou van harte veel geluk en succes toe in wat je onderneemt, want je bent het meer dan waard.

   K.

   Relatiekantoor Soulmate4life wenst P&S van harte proficiat met hun huwelijk. Het klopte van de 1e minuut, ze voelen elkaar zo sterk aan en droomden ervan om de pure liefde vast te leggen voor het leven. Twee mooie zielen die werden samen gebracht door relatie-experte Kathleen Callewaert. Wil ook jij je soulmate ontmoeten? Neem contact en ik begeleid je graag om de juiste match voor jou te vinden.

   Wil je nagaan als je écht klaar bent voor een nieuwe relatie? Graag ga ik op zoek naar jou perfecte match.
   https://soulmate4life.be/checklist/

   Op zoek naar inspiratie voor een leuke date?

   Op zoek naar een serieuze relatie, inspiratie en tips voor een geslaagde relatie of meer inzichten in de liefde?
   Laat hieronder je e-mailadres achter, zodat ik jou af en toe nuttige mails kan sturen.

   Kathleen-footer

   Soulmate4Life
   Kathleen Callewaert
   Laagweide 7
   8560 Gullegem-Kortrijk

   2de vestiging
   Raversijdestraat 24 Bus 0207
   8400 Oostende-Mariakerke

   Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

   Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle onderwerpen in je mailbox.

   Je bent succesvol ingeschreven!

   Je bent succesvol ingeschreven!