Op zoek naar de perfecte match?

Als intuïtieve matchmaker verbind ik je met jouw soulmate – iemand die écht bij je past en het beste in jou naar boven haalt. Samen ontdekken we de liefde die je verdient.

2000+

Tevreden klanten

Singles database

48% vrouwen en 52% mannen

17 jaar ervaring in matchmaking en relaties & 26 jaar ervaring in de modesector – (Re)Styling
Al meer dan 1.250 singles succesvol gematcht
Gevraagd als spreker voor Rotary & Inner Wheel en DBC (Deinze Business Club)

De drijvende kracht achter Soulmate4Life

Waarom zou je geen relatiebureau inschakelen voor je eigen geluk? Bindingsangst, verlatingsangst, teleurstellingen uit het verleden, een scheiding of sterfgeval kunnen je ontmoedigen om opnieuw te daten. Dit is volkomen normaal.


Als intuïtieve matchmaker breng ik jouw persoonlijkheid, waarden en normen in kaart, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een partner met dezelfde mindset. Ik selecteer enkel kandidaten die echt bij je passen en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Feedback is essentieel, zodat we kunnen bijsturen indien nodig. Samen vinden we de liefde die je verdient.

Persoonlijke begeleiding op jouw maat

Bij Soulmate4Life hebben we drie trajecten ontwikkeld die jou niet alleen helpen je soulmate te vinden, maar ook jezelf te ontplooien en te groeien. Jouw welzijn is essentieel voor jouw geluk.

Elk traject begint met een grondige screening. Alleen betrouwbare profielen komen in aanmerking, zodat jij zeker bent van een discrete en veilige ontmoeting met iemand die echt bij je past.

Liefde is intiem en persoonlijk. Daarom is vertrouwen cruciaal. Bij Soulmate4Life ben je geen nummer, maar een unieke persoonlijkheid met een verhaal. Ik ben je vaste aanspreekpunt en begeleid je van screening tot matching en verder.

Boek nu jouw gratis online kennismakingsgesprek (15 min)

Waarom kiezen voor Soulmate4Life?

Al 33 jaar ben ik gepassioneerd door emoties, intermenselijke relaties en liefde. Na een carrière bij grote kmo’s en een zelfstandige kledingzaak, richtte ik in 2007 Soulmate4Life op. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en uitgebreide mensenkennis ga ik voor jou op zoek naar je soulmate. Kies voor Soulmate4Life voor persoonlijke begeleiding en een veilige, betrouwbare match. Ontdek hoe mijn expertise en toewijding je helpen om niet alleen de perfecte partner te vinden, maar ook om jezelf te ontplooien en te groeien.

Bij Soulmate4Life geloof ik dat iedereen een ideale match heeft. Samen onderzoeken we je persoonlijkheid, waarden, interesses en doelen. We doorbreken oude patronen en vernieuwen je mindset met effectieve technieken.

Ons doel is groei, transformatie en het vinden van jouw soulmate. Ik kies alleen kandidaten die echt bij je passen en op zoek zijn naar een betekenisvolle relatie. Ontdek hoe persoonlijke begeleiding je helpt de perfecte partner te vinden

Met meer dan 30 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling en 17 jaar als matchmaker, ben ik gespecialiseerd in reiki, healing, ademhalingstechnieken, mindfulness, personal & single coaching, dating- en relatiecoaching, NLP, relatiebemiddeling, financiële welzijnscoaching, kleur-, stijl- en imagoconsulting, styling, personal power expertise en Feng Shui. Ontdek hoe mijn uitgebreide expertise je helpt de perfecte partner te vinden en jezelf te ontplooien.

Gratis checklist

Ben jij klaar voor een nieuwe relatie?

Doe de 3-minuten test en download onze gratis checklist. Ontdek of je klaar bent voor een nieuwe relatie en krijg direct waardevolle inzichten. Ben je verrast of gerustgesteld? Maak vrijblijvend kennis met onze service en geniet van de resultaten.

Veel leesplezier!

Zij vonden de liefde dankzij Soulmate4Life

“Kathleen, je weet als geen ander wat ik heb meegemaakt. Ondanks mijn positieve instelling twijfelde ik om de ware te vinden. Een jaar geleden stelde je me een lieve man voor die me aantrok. We verloren elkaar even uit het oog, maar later sloeg de vonk over. Nu zijn we een gelukkig koppel met veel respect en waardering voor elkaar. We geloven in de weg die we samen bewandelen. Bedankt dat je ons samenbracht.”

Veel liefs,

B. & S.

“Ik had het geluk deel te nemen aan de zeiltocht van Soulmate4Life op zee. Het was een unieke ervaring om kennis te maken met de zeilsport en nieuwe mensen te ontmoeten. Ondanks het minder goede weer, konden we spontaan praten, lachen en plezier maken. De sfeer was vanaf het begin geweldig. Deze dag zal ik nog lang herinneren en ik kijk al uit naar de volgende activiteit!”

V. & D.

“Ik was klaar met online dating toen een collega me Soulmate4Life aanraadde. Kathleen stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Ik kon zonder schroom praten over mijn jeugd, relaties en werkleven. Ze leerde me geluk en rust in mezelf te vinden door dankbaarheid en zelfreflectie. Na de coachinggesprekken werden veel zaken uit het verleden duidelijk. Ik sta weer in mijn eigen kracht. Kathleen begeleidt me verder om mijn soulmate te ontmoeten. Heel veel dank, Kathleen!”

F.

Gratis registratie voor onze singles database

Registreer je gratis en vrijblijvend voor onze uitgebreide singles database. Ontdek singles en maak kans op een match met een betalende single. Bij een match bespreken we samen de volgende stappen. Let op: niet-betalende klanten worden niet actief gematcht. Profiteer van onze gratis registratie en ontdek jouw mogelijkheden om singles te ontmoeten!

Of registreer je via de Soulmate4Life app!

Swipen? Daar doen we niet aan mee.

Bij Soulmate4Life focussen we op jouw persoonlijkheid, waarden, normen en interesses. Wij geloven dat er voor iedereen een ideale match bestaat. Daarom hebben we de Soulmate4Life app gelanceerd. Maak binnen één minuut een account aan en vul onze persoonlijkheidstest in. Ontdek alles over je emoties, openheid en relaties. Ontvang direct bruikbare datingtips. Alleen als jij dat wilt, helpen we je bij het vinden van jouw ideale match.

Ben je klaar om jouw ideale partner te vinden? Installeer vandaag nog onze gratis Soulmate4Life app via de App Store of Google Play!

Scroll naar boven