Op zoek naar de perfecte match?

Als intuïtieve matchmaker help ik jou met het vinden van je soulmate. Iemand die bij jou past en het beste in jou naar boven haalt.

2000+

Tevreden klanten

Singles database

Bestaande uit 48% vrouwen en 52% mannen

17 jaar ervaring in matchmaking en relaties & 26 jaar ervaring in de modesector – (Re)Styling
Al meer dan 1.250 singles succesvol gematcht
Gevraagd als spreker voor Rotary & Inner Wheel en DBC (Deinze Business Club)

De drijvende kracht achter Soulmate 4 Life

Er zijn zoveel zaken waarvoor we beroep doen op een expert, dus waarom zou je geen relatiebureau inschakelen voor je eigen geluk? 

Bindingsangst, verlatingsangst, teleurstellingen uit het verleden, het vinden van een partner na een scheiding, sterfgeval… Mogelijk heb je schrik opgelopen om opnieuw te gaan daten en je hart terug open te stellen. Weet dat dit volkomen normaal is. We zijn allemaal mensen met een eigen verhaal, een eigen aanpak. 

Als intuïtieve matchmaker breng ik je persoonlijkheid in kaart, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een potentiële partner met dezelfde mindset als die van jou. Geen zorgen: ik selecteer enkel kandidaten die écht bij je passen en die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik hecht heel veel belang aan feedback, zodat we kunnen bijsturen als de ontmoeting niet is gegaan zoals verwacht. Samen vinden we de liefde die je verdient.

Persoonlijke begeleiding op jouw maat

Soulmate4Life ontwikkelde drie trajecten die jou helpen om niet alleen je soulmate te vinden, maar ook jezelf te ontplooien, te groeien of impact te hebben. Je goed in je vel voelen, is essentieel voor jouw geluk.

Bij elk traject hoort een grondige screening. Enkel betrouwbare profielen komen in aanmerking. Zo ben jij zeker van een discrete en veilige ontmoeting met een man of vrouw die écht bij je past.

Liefde is iets intiems. Persoonlijker kan het haast niet worden. Daarom heb je nood aan iemand die je kan vertrouwen. Bij Soulmate4Life ben je geen nummer, maar een fascinerende persoonlijkheid met een verhaal. Ik ben je enige aanspreekpunt en begeleid je van de screening tot de matching en lang daarna.

Boek nu jouw gratis online kennismakingsgesprek (15 min)

Waarom kiezen voor Soulmate 4 Life?

Al 33 jaar ben ik bezig met emoties, intermenselijke relaties en liefde. Dit heeft me altijd bijzonder geboeid. Na een carrière bij grote kmo’s en een zelfstandige kledingzaak, besloot ik in 2007 Soulmate4Life op te richten. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en doorgedreven mensenkennis ga ik voor jou op zoek naar je soulmate.

Ik geloof dat er voor iedereen een ideale match bestaat. Tijdens het traject kijken we samen naar jouw persoonlijkheid, je waarden en normen, je interesses, je levensdoelen, hoe we patronen kunnen doorbreken, hun mindset te vernieuwen, nieuwe technieken leren om het beste uit je leven te halen.

Samen streven we naar groei, transformatie en natuurlijk, de ontmoeting met jouw soulmate! Ik selecteer enkel kandidaten die écht bij je passen en die net als jou op zoek zijn naar een betekenisvolle relatie.

Intuïtieve ontwikkeling, reikimaster, healing, ademhalingstechnieken, mindfulness, personal & singlecoaching, datingcoach, relatiecoach, NLP, relatiebemiddeling, financial wellbeingcoach, kleur-, stijl- en imagoconsulent, styliste, personal power plus expert, Feng Shui… Dit zijn maar enkele certificaten en diploma’s die ik de afgelopen jaren heb behaald, naast mijn 17 jaar ervaring als matchmaker.

Gratis checklist

Ben jij klaar voor een nieuwe relatie?

  • Doe de test en download de checklist.
  • Het duurt maar 3 minuten.
  • Ben je verrast of juist gerust gesteld
    Maak vrijblijvend kennis – Veel leesplezier!

Gratis E-book

Een boeiend inzicht in 10 Mythes over de Liefde
Download gratis het e-book. Ik wens je veel leesplezier!

Op regelmatige basis wordt er bovendien een nieuw item op mijn blog gepost.

Gratis Whitepaper

Negen valkuilen bij daten op latere leeftijd, en hoe deze te vermijden.

Dowload deze Whitepaper gratis via onderstaande knop!

Zij vonden de liefde dankzij Soulmate4Life

“Kathleen, je weet als geen ander wat ik zoal heb meegemaakt in mijn leven. Hoewel ik steeds positief in het leven sta, had ik mijn twijfels om nog de ware te ontmoeten.

Een jaar geleden stelde je me een lieve man voor die me wel aantrok. Door omstandigheden verloren we elkaar even uit het oog. Maar niet veel later sloeg de vonk dan toch over. Sindsdien zijn we een heel gelukkig koppel met veel respect en waardering naar elkaar toe. We geloven in de weg die we samen mogen bewandelen.

Bedankt om ons samen te brengen.”

Veel liefs,

B. & S.

“Ik was bij één van de gelukkigen die mochten deelnemen aan de zeiltocht van Soulmate4Life op zee. Het was voor mij niet alleen een unieke ervaring om eens kennis te maken met de zeilsport, maar vooral ook nieuwe mensen te leren kennen met wie ik spontaan kon babbelen, lachen en plezier maken. Het minder goede weer kon de pret niet bederven, de sfeer zat er eigenlijk meteen goed in. Deze dag zal me nog lang bijblijven en ik kijk al uit naar de volgende activiteit!”

V. & D.

“Ik had het wel even gehad met online dating. Dankzij een collega leerde ik Soulmate4Life kennen.

Kathleen stelde me onmiddellijk op mijn gemak waardoor ik zonder enige schroom, haar alles kon vertellen over mijn jeugd, relaties, werkleven,… Kathleen leerde me hoe ik geluk en rust kon vinden in mezelf, door dankbaar te zijn, aan zelfreflectie te doen… Na de coaching gesprekken waren er veel zaken uit het verleden duidelijk geworden. Ik sta terug in mijn eigen kracht. Kathleen zal mij hierin verder begeleiden om mijn soulmate te ontmoeten. Heel veel dank, Kathleen!”

Francis

Registreer je gratis en vrijblijvend voor onze database

Jouw registratie voor onze database met singles is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer je in onze database wordt gematcht met een andere (betalende) single, bekijken we samen met jou de volgende stappen. Niet-betalende klanten worden niet actief gematcht.

Of registreer je via de Soulmate4Life app!

Swipen? Daar doen we niet aan mee. We kijken liever naar jouw persoonlijkheid, je waarden en normen, je interesses en zoveel meer!

Wij geloven dat er voor iedereen een ideale match bestaat. Daarom lanceerden we de Soulmate4Life app. In minder dan één minuut maak je een account aan en kan je onze persoonlijkheidstest invullen. Dankzij die test kom je alles te weten over je emoties, je openheid of je relatie tot de ander. Na de test ontvang je onmiddellijk bruikbare tips om te daten. En alleen als je dit wenst, gaan we voor jou aan de slag om jouw ideale match te vinden.

Ben je klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale partner? Installeer vandaag nog onze gratis Soulmate4Life app via de App Store of Google Play!

Scroll to Top

Bekijk het gratis e-book

Vul onderstaand formulier in en ontdek de 10 mythes over de liefde!