Jouw soulmate vinden, onze missie

Als je iemand wil leren kennen, moet je eerst jezelf door en door kennen. Wat zijn jouw waarden en normen? Welke emotionele en intellectuele eigenschappen zoek je in een levenspartner? Laten we hier samen mee aan de slag gaan!

MATCH
Het ideale traject als je op zoek bent naar de juiste match. We stellen een persoonlijk profiel op en gaan zorgvuldig te werk bij het selecteren van een potentiële match.
BLOOM
Wil je groeien als persoon? De beste versie van jezelf worden? Na dit traject ben je klaar om op date te gaan en te kiezen voor liefde die kan groeien en bloeien.
SHINE
Het volledige pakket om ervoor te zorgen dat jij straalt, zowel vanbinnen als vanbuiten. Na onze restyling en coaching ben jij klaar voor een nieuwe liefde!

Waarom kiezen voor Soulmate 4 Life?

Al 33 jaar ben ik bezig met emoties, intermenselijke relaties en liefde. Dit heeft me altijd bijzonder geboeid. Na een carrière bij grote kmo’s en een zelfstandige kledingzaak, besloot ik in 2007 Soulmate4Life op te richten. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en doorgedreven mensenkennis ga ik voor jou op zoek naar je soulmate.

Ik geloof dat er voor iedereen een ideale match bestaat. Tijdens het traject kijken we samen naar jouw persoonlijkheid, je waarden en normen, je interesses, je levensdoelen en nog zoveel meer! Ik selecteer enkel kandidaten die écht bij je passen en die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Intuïtieve ontwikkeling, reikimaster, healing, mindfulness, personal & singlecoaching, datingcoach, relatiecoach, NLP, relatiebemiddeling, financial wellbeingcoach, kleur-, stijl- en imagoconsulent, styliste, personal power plus expert, Feng Shui… Dit zijn maar enkele certificaten en diploma’s die ik de afgelopen jaren heb behaald, naast mijn 17 jaar ervaring als matchmaker.

Registreer je gratis voor de singles database

Jouw registratie voor de Soulmate 4 Life singles database is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wanneer je in onze database wordt gematcht met een andere (betalende) single, bekijken we samen met jou de volgende stappen.

Niet-betalende klanten worden niet actief gematcht.

Of registreer je via de Soulmate 4 Life app!

Swipen? Daar doen we niet aan mee. We kijken liever naar jouw persoonlijkheid, je waarden en normen, je interesses en zoveel meer!

Wij geloven dat er voor iedereen een ideale match bestaat. Daarom lanceerden we de Soulmate4Life app. In minder dan één minuut maak je een account aan en kan je onze persoonlijkheidstest invullen. Dankzij die test kom je alles te weten over je emoties, je openheid of je relatie tot de ander. Na de test ontvang je onmiddellijk bruikbare tips om te daten. En alleen als je dit wenst, gaan we voor jou aan de slag om jouw ideale match te vinden.

Ben je klaar om op zoek te gaan naar jouw ideale partner? Installeer vandaag nog onze gratis Soulmate4Life app via de App Store of Google Play!

Ontdek het MATCH traject

Wat is het MATCH traject?

In het MATCH-traject gaan we aan de slag met je persoonlijk profiel. Op basis van een grondige persoonlijkheidsanalyse brengen we in kaart wie je bent, wat je verlangt van een relatie, en wat je verwacht van je ideale partner. Bij het selecteren van een potentiële match gaan we niet over één nacht ijs: we stellen enkel personen voor die écht bij je passen om op date te gaan. 

Voor wie is het MATCH traject geschikt?

Het MATCH-traject is er voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar soulmate en buiten de platgetreden paden van de online dating wil treden.

Wat jij mag verwachten van het MATCH traject

Ontdek het BLOOM traject

Wat is het BLOOM traject?

In het BLOOM-traject focussen we op persoonlijke groei, zelfontwikkeling, zelfliefde, zelfwaardering, patronen doorbreken, valkuilen etc zodat je reflecteert over welke persoon je wil zijn. Enkel zo kan je jezelf helemaal openstellen in een relatie. Door negatieve ervaringen uit het verleden definitief achter je te laten, kan je bewust kiezen voor liefde die kan groeien en bloeien.

Voor wie is het BLOOM traject geschikt?

Het BLOOM-traject is voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. We gaan aan de slag met jouw achtergrond, overtuigingen en ervaringen uit het verleden en geven je tips & tricks om persoonlijk te groeien.

Wat jij mag verwachten van het BLOOM traject

Ontdek het SHINE traject

Wat is het SHINE traject?

In het SHINE-traject laten we jou stralen. Via persoonlijke coaching, kleur- en stijladvies zul je je niet alleen goed voelen, je zal er ook goed uitzien. De Persoonlijke Kracht Test meet, ontwikkelt en maakt jouw persoonlijke, authentieke kracht zichtbaar. Het rapport(30blz.) brengt in beeld hoe bijzonder en authentiek je bent en wat jouw diepste drijfveren en grootste talenten zijn. Na onze restyling en coaching ben jij helemaal klaar voor een nieuwe liefde!

Voor wie is het SHINE traject geschikt?

Het SHINE-traject is voor iedereen die op zoek is naar een metamorfose. We gaan niet alleen aan de slag met jouw persoonlijke groei maar we zorgen er ook voor dat jij straalt in krachtige, persoonlijke outfits.

Wat jij mag verwachten van het SHINE traject

Boek nu jouw gratis online kennismakingsgesprek (15 min)

Ontdek alle diensten van Soulmate 4 Life

Relatiecoaching

Hoe zorg je ervoor dat een relatie blijft werken? Hoe hou je je relatie boeiend levendig? Hoe communiceer ik het best met mijn partner? Bewust worden van patronen, gedachten en gevoelens die in de weg staan voor een fijne en liefdevolle relatie. In relatiecoaching gaan we samen aan de slag om het beste uit jullie relatie te halen.

Geschikt voor:

Iedereen die aan een duurzame relatie wil werken en om op de best mogelijke manier terug in communicatie te komen.

Personal shopping

Geen zin om alleen te shoppen? Ben je op zoek naar een eerlijke mening? Dan ga ik graag met je mee als personal shopper! Door mijn jarenlange ervaring in de modesector help ik je outfits uit te kiezen die je doet stralen en waar jij gelukkig van wordt.

Geschikt voor:

Iedereen die moeite heeft met het samenstellen van tijdloze outfits. Wie een miskoop wil vermijden en zeker wil zijn van de perfecte outfit.

Garderobe screening

Ben je op zoek naar een eerlijk oordeel en deskundig advies over je kleding? Wil je je opnieuw goed voelen in je eigen kleren? Ik kom langs om samen in je kleerkast te snuisteren. Ik geef je heel wat stijladvies volgens je lichaamsvorm, levensstijl en persoonlijkheid. Ontdek je unieke stijl en sta voortaan weer met veel plezier voor je kast.

Geschikt voor:

Iedereen die het beste uit de eigen garderobe wil halen. Talloze nieuwe en verrassende combinaties creëren.

Ontdek je powertype

Weet je wat je drijft? Wat zijn jouw passies en unieke troeven die je onderscheiden van anderen? In dit traject ontdek je jouw uniek kompas voor een krachtig leven. We combineren dit met een analyse van de kleuren die goed bij jou passen.

Geschikt voor:

Iedereen die op zoek wil gaan naar zijn of haar unieke kracht en troeven

Stralen met krachtige outfits

Wil jij zichtbaarder worden in je privé- of professioneel leven? Wil je meer zelfvertrouwen en energie uitstralen? Met deze formule versterken we je persoonlijke kracht, waardoor je meer succes en plezier zal ervaren.

Geschikt voor:

Iedereen die zowel privé als zakelijk zichtbaarder wil worden.

Imagocoaching

Weet jij wat je wil in het leven? Weet jij waar je je innerlijke kracht voor wil inzetten? Wil je daarnaast ook werken aan je look? Met imagocoaching sta je sterker in je schoenen, zowel vanbuiten en vanbinnen.

Geschikt voor:

Iedereen die krachtiger en zelfzekerder voor de dag wil komen.

17 jaar ervaring in matchmaking en relaties & 26 jaar ervaring in de modesector - (Re)Styling
Al meer dan 1.250 singles succesvol gematcht
Gevraagd als spreker voor Rotary & Inner Wheel en DBC (Deinze Business Club)

Zij vonden de liefde dankzij Soulmate 4 Life

“Via Soulmate4Life ontmoette ik een voor mij onbekende dame. Vanaf de eerste seconde klikte het perfect tussen ons! Wat daarna volgde was een openbaring. Als je me op voorhand had gezegd dat ik weer tot over mijn oren verliefd zou worden, dan had ik geantwoord dat er geen sprookjes meer bestaan op mijn leeftijd. Wel, ze bestaan toch! We zijn ondertussen al even een koppel en elke dag voelt alles beter en beter. Het is een zalig gevoel om iemand in je leven te hebben die echt om je geeft en met wie je alles kunt delen. Bedankt Kathleen.”

K. B.

“Ik was mijn vertrouwen kwijt in relatiekantoren door eerdere, minder goede ervaringen. Door het vertrouwen dat ik in je had, besloot ik het toch een kans te geven. Jouw betrokkenheid, warmte en empathie deden me inzien dat jij een totaal andere aanpak had.

Ik heb dankzij jou een aantal leuke dames leren kennen. Ik voelde onmiddellijk ‘de klik’ met S, met wie ik nu een koppel vorm. Ik wil je dan ook oprecht bedanken en hoop dat S. en ik samen een mooi leven kunnen delen.”

R.

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring met Soulmate4Life is geweest. Kathleen heeft me geholpen om de ‘next big step’ in mijn carrière te zetten door personal coaching en stylingadvies, en ik ben haar daar eeuwig dankbaar voor.

Wat ik vooral waardeerde was haar oprechte betrokkenheid. Haar personal coaching was niet alleen gericht op mijn professionele ontwikkeling  maar ook op mijn persoonlijke groei.”

 

A. & L.

Scroll to Top