Vijf Originele dates voor tijdens de zomer van 2024!

De zomer is in volle gang. Dat betekent mooi weer, lange dagen, cocktails drinken op het strand, en misschien ook wel jouw soulmate leren kennen. Om deze zomer onvergetelijk te maken, deelt relatie-experte Kathleen Callewaert van Soulmate 4 Life haar meest originele zomerdates.


1. Organiseer een picknick

Een gezellige babbel is nog steeds de beste manier om elkaar te leren kennen. Een picknick is hiervoor in de zomer de ideale gelegenheid. “Dit hoeft zeker en vast niet altijd uitgebreid te zijn. Je kan bijvoorbeeld samen naar de winkel gaan om enkele lekkere versnaperingen uit te kiezen. Vervolgens kies je enkel nog een leuk en rustig plekje. Meer moet het soms niet zijn,” verduidelijkt Kathleen. Het samen kiezen en klaarmaken van hapjes kan al een leuke activiteit op zich zijn, en een mooi begin van een romantische date.



2. Volg een Soulmate-liefdesroute

Soulmate 4 Life heeft verschillende liefdesroutes uitgestippeld doorheen de meest romantische steden in Vlaanderen. Elke wandeling gidst je langs de mooiste plekjes van de stad. “De liefdesroutes zijn een ideale activiteit voor een date. Je kuiert rustig langs de leukste plekjes van de stad, terwijl je elkaar beter kan leren kennen. Om de date goed af te sluiten kan je nog een gezellig terrasje doen onder de avondzon,” vertelt Kathleen. Je vindt een liefdesroute in Brugge, Kortrijk, Oostende, Gent en Ieper. Deze routes bieden niet alleen een prachtige achtergrond voor je date, maar ook een ontspannen manier om samen nieuwe herinneringen te creëren. Je kan deze gratis downloaden op de website. https://soulmate4life.be/
 



3.Beleef samen een food festival

Voor de fijnproevers onder ons is een food festival de perfecte zomerdagactiviteit. De zomer brengt tal van culinaire evenementen, waar je samen nieuwe smaken kunt ontdekken en genieten van een breed scala aan gerechten. “Food festivals bieden een informele en levendige sfeer, waar je op een ontspannen manier elkaar beter kunt leren kennen. Van gourmet street food tot lokale delicatessen, er is voor ieder wat wils,” legt Kathleen uit. Wandelen langs de verschillende kraampjes, samen proeven en genieten van de zomerse sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je zeker dichter bij elkaar brengt.



4. Maak een boottochtje

Bootje varen tijdens de zomer is een geweldige date-activiteit omdat het een perfecte combinatie biedt van ontspanning, avontuur en romantiek. Samen op het water zijn creëert een intieme sfeer, weg van de drukte van het dagelijks leven. Je kunt genieten van de warme zonnestralen terwijl je rustig over het water glijdt, gesprekken voert en nieuwe plekken ontdekt. “Of je nu kiest voor een romantische roeiboot of een spannende kajaktocht, het delen van deze ervaring versterkt de band tussen twee mensen,” aldus relatie-expert Kathleen. De rustige omgeving van het water biedt de perfecte setting voor diepe gesprekken en het opbouwen van een band.



5. Bezoek een openluchtcinema

Niks zo romantisch als op een warme zomeravond een film meepikken in een openluchtcinema. Een ideale activiteit voor in de zomer. Samen onder de sterrenhemel zitten terwijl je geniet van een film creëert een romantische en ontspannen sfeer. Geen openluchtcinema bij jou in de buurt? Geen probleem! Je kan perfect zelf met een wit laken en een beamer je eigen privé openluchtcinema voorzien. Het creëren van een eigen cinema-ervaring thuis kan net zo magisch zijn, en biedt een unieke en persoonlijke touch aan je date.



De zomer van 2024 biedt talloze mogelijkheden om unieke en onvergetelijke dates te beleven. Of je nu kiest voor een ontspannen picknick, een romantische wandeling, een sportieve avond, een avontuurlijke boottocht of een intieme filmavond, deze originele date-ideeën van Kathleen Callewaert van Soulmate 4 Life zullen je helpen om deze zomer de liefde van je leven te vinden. Veel plezier en geniet van elke zonnige ontmoeting!



Of je nu single bent of in een relatie, wees trots op de liefde die je uitstraalt. Elke liefdestaal vertelt een uniek verhaal. Onthoud dat het leven een reis is, en elk deel van die reis, inclusief de single fases, heeft zijn eigen schoonheid en waarde.


Heb je ook genoeg van eenzaamheid? Verlang je naar een leven doordrenkt met liefde, avontuur en geluk, terwijl je die bijzondere persoon aan je zijde hebt?

Stel je geluk niet langer uit en ontdek onze trajecten “Match -“Bloom” en “Shine”, met als doel jou te helpen de beste versie van jezelf te worden en liefde te vinden die eeuwig blijft bloeien.

Ontdek onze vernieuwde website en registreer je vandaag nog:  https://soulmate4life.be/trajecten/
 

Bij Soulmate4Life ondersteunen we zowel singles als mensen die in een relatie zitten, bij elke stap van deze reis naar zelfontdekking en liefdevolle relaties. Wil je meer weten over hoe je een gezonde relatie met jezelf en anderen kunt ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te begeleiden op jouw pad naar geluk en vervulling.

Onze aanpak is uniek en persoonlijk. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en vinden op basis daarvan een partner die perfect bij je past.

Ben je benieuwd naar wat SoulMate4Life voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onze website of boek een gratis intakegesprek van 15’. https://soulmate4life.be/contact/

 

We zijn ervan overtuigd dat we je kunnen helpen bij het vinden van de liefde die je verdient. Onze succesverhalen spreken voor zich. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen op zoek gaan naar jouw soulmate!

Scroll naar boven