Ik ben gelukkig en dankbaar

Een tijdje geleden bracht Soulmate4Life S. en B. bij elkaar. Tijdens de coronacrisis kreeg ik van hen een warme mail in mijn mailbox die ik graag met jullie deel:

“Met mijn getuigenis wens ik alle singles een hart onder de riem steken in deze moeilijke en eenzame tijden! Enkele jaren terug zette ik zelf de stap naar relatiebureau Soulmate, wat voor mij niet zo evident was. Ik was geen fan van online daten en prefereerde de persoonlijke aanpak en de opvolging van A tot Z bij Soulmate4life. De voorstudie die Kathleen deed vond ik super, wij hadden een open gesprek die zeer professioneel en discreet verliep, dit gaf me een gerust en vertrouwd gevoel.

Ik begon aan mijn onbekend avontuur dat ik ondertussen iedereen zou aanraden. Mijn eerste date was niet direct de persoon die ik in mijn gedachten had. Alles werd nadien besproken en Kathleen gaf me telkens de positieve steun en ongelofelijk goeie feedback om verder te gaan. Mannen willen telkens een etentje aanbieden, maar voor mij was een koffietje of apero bijvoorbeeld genoeg voor een eerste date.
Ik ontmoette mijn volgende date, hij was jonger en ik had hierbij mijn bedenkingen. Ik raad jullie aan om voor alles open te staan en zeker niet af te haken, gelukkig maar, anders had ik nooit mijn ideale man ontmoet.

We spraken af op een zondagvoormiddag voor een aperitief. Toen ik aankwam, stuurde ik een bericht en hij stuurde onmiddellijk terug dat hij ook juist was aangekomen.

We stapten beiden uit onze wagen en liepen in elkaars richting. Heel merkwaardig: toen ik naar hem keek zei ik in mezelf ‘Ja, dat is hem’ en blijkbaar was dit omgekeerd ook zo. Het leek wel alsof wij tegen elkaar het ‘JA-woord’ uitspraken.

We hadden meteen een vlotte babbel en een goed gevoel. Een tweede date kon niet direct plaats vinden aangezien ik op reis zou vertrekken. Het maakte we wel ongerust, bang dat de tweede date niet ging verlopen zoals de eerste, wat ik toen ook eerlijk heb gezegd tegen hem. Maar… Bij onze volgende ontmoeting bij een gezellig etentje kon het niet meer stuk. We hebben gepraat en gepraat, het voelde écht als thuiskomen. We namen de tijd om elkaar beter te leren kennen. Rond de kerstperiode heb ik hem aan mijn kinderen voorgesteld.

Raar maar waar, bij de eerste ontmoeting stonden we allemaal samen te dansen in de living. Wij hebben gekozen om direct voor het gezin te gaan. Een reis werd ingepland met alle kinderen samen. Het was fantastisch, gelachen, genoten, aandacht voor elkaar… Het kon niet op.
Het mooiste moment voor mij is en blijft, toen mijn jongste dochter bij het wandelen voor de eerste keer de hand van mijn partner nam. Dat was zo’n mooi gebaar. Wij blijven doorgaan op het zelfde elan, we luisteren naar elkaar, we geven iedereen de aandacht die ze nodig hebben en af en toe gaan we er eens op uit met z’n tweetjes.
De puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Wanneer je allemaal lachende gezichtjes ziet en stralende kinderen, dan kan je pas zeggen: “Ik ben gelukkig en dankbaar!”.

Blijf erin geloven dat je op een dag je soulmate ontmoet met de fantastische ondersteuning van Kathleen. Durf contact te nemen, ik twijfelde ook en ben zo blij en gelukkig dat ik die stap heb gezet.”

Dit verhaal kan ook het jouwe worden. Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel je wat ik voor jou kan betekenen.

Scroll naar boven