Ment TV – Vrolijke Vrijdag: Singles Day, een zegen of vloek voor vrijgezellen?

11 november, Singles Day. Dé feestdag om het vrijgezellenleven te vieren. Een tijd die niet onderschat mag worden om jezelf écht te leren kennen en jezelf graag te leren zien, voor iemand anders dat kan. Maar de dag kondigt ook een moeilijkere periode aan voor wie minder ‘happy single’ is. Singles Day, een zegen of vloek als vrijgezel? Soulmate4Life-zaakvoerder Kathleen Callewaert ging langs bij Ment TV om het uitvoerig over de voordelen maar ook de valkuilen van het single bestaan te hebben. Veel kijkplezier!
Waarom Singles Day een zegen, maar ook een vloek is voor vrijgezellen

Sinds het ingaan van het winteruur voelen de avonden donkerder, langer, kouder en – toch zeker voor singles – soms deprimerend. Daarbij komt ook dat de meest stressvolle en angstige periode voor vrijgezellen voor de deur staat. Binnenkort vallen de eerste uitnodigingen voor de feestdagen in de bus, en iedereen wil weten of je een +1 meeneemt of alleen aan de feestdis zal aanschuiven.

Tips om je date beter te leren kennen

Geen eenvoudige periode voor singles, want we zijn biologisch ingesteld om warmte op te zoeken tijdens deze koude dagen. Met je geliefde onder een dekentje kruipen, het is iets wat velen graag doen of waar velen naar op zoek zijn. Maar laat je hoofd niet hangen, want je grote liefde kan schuilen in het kleinste hoekje. Blijf je vooral omringen met vrienden en familie. Want geborgenheid kan je op allerlei manieren vinden. Sluit jezelf niet af voor mooie momenten.

Hoe kan ik een goede eerste indruk maken?

Alles start bij jezelf. Werken van binnen naar buiten want schoonheid start met de binnenkant. Stel jezelf de vraag: hoe kan ik bewuster in het leven staan, wat heb ik hiervoor nodig, hoe straal ik van binnen naar buiten.

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

Schrijf je dan hier in en mis geen enkele blog.

Scroll to Top