Liefde gaat niet alleen over verlangen, maar vooral over begrijpen.

Tegenwoordig geloven veel mensen niet meer in de liefde. Ze liepen een paar keer een ontgoocheling op waardoor hun vertrouwen werd geschonden.

Oprechte liefde ontstaat wanneer gelijkgezinde geesten elkaar ontmoeten. Twee bewuste geesten verenigen zich in wederzijds respect waardoor de liefde wordt verzekerd. Ze beslissen om de reis samen te maken. Blijf daarom je vertrouwen behouden en wees niet bang. Zaai geen twijfel en onzekerheid in je hart. Authentieke liefde zal blijven duren. Iets wat mooi is, zorgt voor zichzelf en veroorzaakt geen pijn. Oprechte liefde is een onverwacht geluk dat we moeten koesteren.

Wanneer we die prachtige kans krijgen, maak er dan ook het beste van. De persoon die ons zag terwijl we voor iedereen onzichtbaar waren verdient alles. De persoon die bij jou wil zijn zonder je nodig te hebben, zal voor je zorgen op een manier die jij verdient. De vlam zal langzaam branden, geduldig maar levendig. Zo zullen tijd en geluk de kans krijgen om een langdurige liefde te smeden.

Blijf geloven in de liefde!

Hierbij een mooie getuigenis van twee mensen die werden samen gebracht door Soulmate4life.

 

GETUIGENIS

Neem rustig je tijd en blijf geloven in de liefde!”

Kathleen, je weet als geen ander wat ik zoal heb meegemaakt in mijn leven. Hoewel ik steeds positief in het leven sta, had ik mijn twijfels om nog de ware Jacob te ontmoeten.

Een jaar geleden stelde je me een lieve man voor die me wel aantrok. Jammerlijk genoeg vertrok hij voor een paar maanden naar het buitenland voor zijn werk waardoor hij alles on hold had gezet. Af en toe stuurde hij een berichtje maar niets meer. Vorige zomer, out of the blue, kwam hij me bezoeken tijdens mijn reis. Ongelooflijk maar waar, vanaf het eerste moment dat ik hem terugzag wist ik dat hij de ware was. We hebben een prachtige week gehad samen. De vonk was helemaal overgeslagen. Ik bracht hem naar de luchthaven en toen ik terug in mijn wagen stapte, kreeg ik de tranen in mijn ogen. Hij was nog maar pas vertrokken en ik voelde reeds een gemis. Ik ging nog een 2-tal weken in het buitenland verblijven maar na een paar dagen ben ik vertrokken richting België. Ik wou bij hem zijn en dit was wederzijds. Sindsdien zijn we een heel gelukkig koppel met veel respect en waardering naar elkaar toe. We geloven in de weg die we samen mogen bewandelen. Bedankt om ons samen te brengen Kathleen. Je zei me altijd als de tijd rijp zou zijn  dat we zeker zouden samen komen. Dank je wel lieve Kathleen voor de prachtige kans dat je ons hebt gegeven.

Veel liefs,

B&S

 

Wil je nagaan als je écht klaar bent voor een nieuwe relatie? Graag ga ik op zoek naar jou perfecte match.
https://soulmate4life.be/checklist/

 

Warme, hartelijke groet,

Kathleen

Scroll naar boven