Singles Day – 11 november 2020

Singles Day is namelijk dé dag om jezelf in de watten te leggen. In deze bizarre tijden is het leuk om eens jezelf te verwennen. De dag van de vrijgezel groeide uit tot een dag om jezelf te trakteren op leuke cadeaus.

Uiteraard willen wij ook onze ‘singles’ verwennen. Laat je inspireren door onze videoreeks: ‘Dé 9 magische wijsheden naar geluk en liefde!’

 In de negen video’s overlopen we een heel aantal basisprincipes en oefeningen die jou zullen helpen om jezelf verder te ontwikkelen, persoonlijk te groeien en je klaar te stomen voor een geslaagde relatie.

PROMOTIE: Wij bieden deze reeks aan tot 31 december 2020 voor de prijs van € 99 ipv € 197

Bekijk de introductie: https://soulmate4life.be/inspiratie/

 

Singles Day of Vrijgezellendag is een feestdag die wereldwijd steeds populairder wordt, maar is eigenlijk afkomstig uit China. Daar besloten vier studenten in de jaren 90 om hun vrijgezellenbestaan te vieren op een symbolische dag. Het festival gaat door op 11 november (11/11), omdat het nummer één symbool staat voor ‘alleen’ zijn, of het individu.

De vier enen in de datum worden in China namelijk niet alleen gezien als het symbool voor alleen zijn of vrijgezel, maar worden juist ook vertaald naar ‘de enige voor mij’ en worden dan ook vaak gebruikt als liefdesverklaring tussen koppels.

De datum wordt geassocieerd met de volgende symboliek:

  • “1”: het “1” teken staat symbool voor een eenzaat, een individu.
  • 2x “1”: twee individuen die elkaar vinden en samen zijn aan één kant van de datum (11.11)
  • 2x(2X”1″): twee en meer verschillende koppels, die elk bestaan uit twee individuen die elkaar op de speciale dag vinden, worden gevierd.

Het allerbelangrijkste in het leven is ‘Geluk’ en ‘Liefde’.

Iedereen streeft ernaar om gelukkig te zijn, in de eerste plaats met onszelf maar ook met een partner. Wat is geluk nu eigenlijk? Hoe kan ik me verder ontwikkelen en persoonlijk groeien? En wat kan jezelf doen om je gelukkiger te voelen? Dien ik nog meer aan mezelf te werken vooraleer ik mijn liefdespartner ontmoet? Hoe gedraag ik mij bij een eerste afspraak? Op die vragen en zoveel meer geeft de videoreeks een antwoord. 

Veel kijkplezier.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

 

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven