Ervaringen

Liefde is mooi, intrigerend, intiem. In mijn blogs dompel ik je graag onder in dit onderwerp waar reeds bibliotheken vol over zijn geschreven. Ik hoop je te inspireren om niet alleen aan je relatie te blijven werken, maar ook aan jezelf. Veel leesplezier.

Ik ben heel dankbaar en blij dat ik deze mooie getuigenis mag delen van Tiene die deelnam aan het Kerstevenement.

Dag Kathleen,

Toen ik zag dat je met een mooi initiatief naar voor kwam voor singles, voelde ik mij getriggerd en nieuwsgierig om deel te nemen.

Ik had weinig verwachtingen en toch hoop je wel stiekem een partner te ontmoeten.

Het was aangenaam om aan de kerstdating deel te nemen. Ook tof dat je iedereen kon zien.

Ik heb fijne mannen ontmoet, ook de vrouwen die deelnamen waren boeiend en sympathiek.

Ik ben ervan overtuigd dat je sowieso nieuwe mensen leert kennen, wat bij mij wel echt het geval was.

Het geluk stond wel aan mijn kant, ik heb er zelfs een nieuwe klant bij  gekregen door deel te nemen aan het Kerstevent.

Dit bewijst nog eens, als je met een open geest deelneemt dat er prachtige dingen kunnen ontstaan. Je zei op het event dat we ons moesten openstellen. Door connecties te leggen dat er veel meer kan ontstaan dan wat men op het eerste moment zou denken.  

Het is een echte aanrader, je hebt helemaal niets te verliezen, integendeel. Het is ook mooi om jezelf open te stellen in een veilige groep met professionele begeleiding.

Het was ook fijn om tijdens bepaalde momenten alle deelnemers nog eens te zien en je de uitnodiging kreeg om nog eens met iemand te spreken naar eigen keuze.

Ook de nazorg voelde goed en correct. Enkel wanneer beide partijen willen matchen worden gegevens uitgewisseld.

Goed over nagedacht, Kathleen. Was een goede ervaring voor mij.


Tiene Laurent

Interieurarchitect

Tiene Laurent

Alles draait om connectie en verbinding, vooral bij het volgen van een persoonlijk liefdes- & coachingtraject.  Kathleen is een buitengewoon boeiende en charmante dame die je direct op je gemak stelt en je alle ruimte geeft om te praten. Haar oprechte interesse en doelgerichte vragen maken haar een waardevolle gesprekspartner zonder franjes of verbloemingen.

De coaching sessies met Kathleen zijn voorbijgevlogen en uiterst doeltreffend. Ze brengt concrete vragen naar voren en gebruikt voorbeelden uit mijn persoonlijke ervaring om bepaalde (werk)patronen te ontdekken. Ik was verbaasd over hoe snel we tot inzichten kwamen.

Dankzij Kathleen heb ik niet alleen een dieper inzicht gekregen in wie ik werkelijk ben, maar ook in wat ik echt wil en waar mijn toekomst ligt met een mogelijke partner. Haar passie voor haar vak is duidelijk voelbaar en ze weet je helemaal te motiveren en inspireren.

Kathleen is zo’n bijzondere vrouw waarmee je urenlang kunt praten over gevoelige onderwerpen. Haar liefde voor haar vak straalt door alles heen en geeft je het vertrouwen dat je op de juiste weg bent. Bij haar voel je je gehoord, begrepen en gesteund.

Als je op zoek bent naar een betekenisvolle relatie en graag begeleiding wilt bij het vinden van je soulmate, kan ik het Bloomtraject matching en coaching bij Soulmate4Life ten zeerste aanbevelen. Het is een waardevolle investering in jezelf en een kans om de liefde te vinden waar je naar verlangt.

Maak vandaag nog een afspraak en laat matchmaker en relatiecoach Kathleen je begeleiden op jouw reis naar een vervullende en langdurige relatie. Je verdient het om de liefde te vinden die je hart doet zingen! 💖✨

E.R.

 Matchmaking – Relaties – Liefde – (relatie)coaching – Trajecten – Match – Bloom – Shine

Op 63-jarige leeftijd werd ik onverwachts weduwe. Het vooruitzicht op een leven zonder mijn dierbare echtgenoot, beste vriend en vertrouwde gesprekspartner was ondenkbaar. Na een zorgvuldige overweging, koos ik om me in te schrijven bij Soulmate4life.

Bij de 1e ontmoeting werd ik begroet met een warme glimlach. Kathleen’s begripvolle en aandachtige luisterhouding maakte dat ik me direct op mijn gemak voelde. Haar toewijding aan gepersonaliseerde begeleiding was opmerkelijk. Ik voelde me niet alleen gehoord, maar ook gesteund, wat een wereld van verschil maakte.

De diepgaande coachgesprekken waren gericht op het begrijpen van mijn unieke persoonlijkheid, mindset, patronen doorbreken, doelen, verwachtingen, relatiewaarden…. Deze gesprekken waren zo verrijkend dat ik telkens uitkeek naar onze volgende afspraak.

De efficiënte en aangename manier waarop Soulmate4life werkt, heeft me diep geraakt. Ik heb het volste vertrouwen in Kathleen’s inzet om iemand te vinden die écht bij mij past. Haar inspirerende, empathische en motiverende aanpak is lovenswaardig.

Ik raad Soulmate4life van harte aan, voor wie op zoek is naar een betekenisvolle relatie. Dankzij hun professionele en persoonlijke aanpak geloof ik weer in de liefde. Dank je wel Kathleen.

 Matchmaking – Relaties – Liefde – (relatie)coaching – Trajecten – Match – Bloom – Shine – Matchmaking – Testimonial – Getuigenis – daten

Hallo Kathleen,

Een vriend maakte al grappend, hier het nummer van Kathleen van Relatiekantoor Soulmate4life. Hij wou dat ik iemand leerde kennen.

Zelf zag ik ertegenop om uit te gaan, voorgesteld te worden, omdat je soms mensen ontmoet die je misschien kent of die jou kennen.  Je kan dan niet altijd direct je mening geven.

Het is vooral spannend je eerste date, je krijgt een karakterschets en het profiel van die persoon.

Een fijne opvolging door kathleen maakt dat ook na de eerste date, je getriggerd wordt om erover na te denken en retour te geven. Dit gebeurd met de nodige discretie en professionaliteit.

Iemand leren kennen zonder verplichting maar met gezamenlijke behoefte aan een relatie, eerlijker kan het niet.

Bedankt kathleen, het was vooral je aanpak die me enorm beviel. Ik mocht een heel toffe dame leren kennen via Soulmate4life.

Groetjes

K &D

Kathleen, ik vind je manier van werken fantastisch! Je bent zeer discreet. Het is echt niet gemakkelijk om je in een relatiekantoor in te schrijven, maar jij stelt mensen onmiddellijk op hun gemak. Ik weet van mezelf dat ik veeleisend ben, en niet de gemakkelijkste, maar jij hebt me toch al enkele hele mooie kansen gegeven …

P. O.

Wie had ooit gedacht dat ik na het eerste voorstel van Soulmate4life de man van mijn leven zou ontmoeten. Dat was de beste investering ooit en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ook met de kinderen gaat het fantastisch, aan beide zijden. We kunnen je niet genoeg bedanken om ons samen te hebben gebracht.

E. en G.
1 2 3 7

Na 30 jaar liep mijn huwelijk helaas op de klippen. Een half jaar lang zat ik diep in de put. Op aandringen van mijn schoonzus schreef ik me bij Soulmate4life in. Het gesprek dat ik toen met jou had, trok me over de streep en deed me veel deugd. In één maand tijd kreeg ik al drie voorstellen en de derde afspraak verliep heel fijn. Het klikt meteen bij de eerste ontmoeten en we hielden contact. Ondertussen zijn we zes maand verder en hebben we een mooie, intense relatie. Het was geen gemakkelijke stap om ons in te schrijven bij een relatiekantoor, maar we kunnen het alleen maar aanraden.

J. en P.

Hallo Kathleen

Je expertise en jouw wijze raad hebben me goed geholpen.

Ik heb N. beter leren kennen en vind haar een zeer toffe dame. 

We zetten samen stappen verder want we zijn verliefd.

Ja, zelfs als vijftiger kan dit blijkbaar nog:-)

Derde keer, goede match!

Lieve groetjes en bedankt,

P

We hadden je beloofd om je op de hoogte te houden! Wij zijn ondertussen 4 jaar samen en hebben vorige week samen een zaak opgericht, naast onze eigen praktijken. Het is een nieuw concepten waar we veel van verwachten. De eerste boekingen sijpelen al binnen. Nogmaals, bedankt voor alles!

J. en C.

Als coach en relatie-experte luistert Kathleen heel goed naar je verhaal. Ik ontmoette haar tijdens één van de zwaarste periodes van mijn leven, net op het goede moment; Het gesprek was zeer diepgaand en gaf me een zeer vertrouwd gevoel. Ik schreef me in voor het traject SHINE, helemaal op mijn maat. Ik heb zoveel inzicht gekregen in mezelf, mezelf weer graag leren zien en ik ben klaar voor een nieuwe partner. Ik heb geleerd om ‘genoeg’ te zijn en mezelf weer mooi te voelen. Het hele traject was een openbaring. Ik kan je niet genoeg bedanken, Kathleen.

N.

In 2017 zette ik de stap om me in te schrijven bij Soulmate4life. Ik was op zoek naar een ernstige relatie met een fijne, lieve man.

Na een paar ontmoetingen stelde Kathleen mij Jo voor. Het zat er bonk op.

Intussen zijn we reeds een aantal jaar gelukkig getrouwd en vormen we een heel mooi en fijn gezin. Zowel mijn partner als mijn kinderen kunnen het zeer goed met elkaar vinden.

We zijn voor elkaar gemaakt en dankzij jou Kathleen, hebben we elkaar gevonden.

Ik geef regelmatig jouw gegevens door aan mensen die op zoek zijn naar connectie en verbinding met hun ware ziel.

Onze oprechte dank!

M&J

Zo mooi.. ❤Liefde op het eerste gezicht, ja het bestaat!

Dag Kathleen,

Opnieuw hebben F en ikzelf afgesproken. Je mag me on hold zetten. We gaan samen verder. Het zit meer dan snor… straf hé.

Liefde op eerste gezicht.. Jaaaa!

Toch even op te merken.. Jij weet écht wel waar je mee bezig bent…

Pluim voor jou. Heel blij en dankbaar dat ik bij jou terecht kwam.

Dikke merci en knuffel P.

1 2 3 7

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

Schrijf je dan hier in en mis geen enkele blog.

Kathleen-footer

Soulmate4Life
Kathleen Callewaert
Laagweide 7
8560 Gullegem-Kortrijk

2de vestiging
Raversijdestraat 24 Bus 0207
8400 Oostende-Mariakerke

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle onderwerpen in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven!

Je bent succesvol ingeschreven!