Oostendse liefdesroute

Kathleen Callewaert heeft voor jou en je geliefde een liefdesroute uitgestippeld in Oostende.

Oostende, bruisende stad aan zee, de grootste badplaats aan de Belgische kust. Eigenzinnig, steeds in evolutie en badend in kunst en cultuur. Een stad met karakter en een eigen ziel.

Relatiekantoor Soulmate4life ging op pad en stippelde een mooie, romantische liefsdesroute uit met niet te missen hotspots en fantastische culinaire adresjes. Hét recept voor een geweldige date of de perfecte verrassing voor je geliefde.

Slenter langs de feeërieke jachthaven, spot de voorbijglijdende boten en zeiljachten, geniet van de stilte in de mooie parken of de prachtige zonsondergang aan de kade, ga voor een brede waaier aan kunst en cultuur, verpoos met een hapje en een drankje in één van de vele unieke horecazaken gelegen in de historische gebouwen en uiteraard… vergeet niet te genieten van die eindeloze pracht die de zee te bieden heeft. Wat kan een mens nog meer wensen!

Om je romantisch uitje helemaal compleet te maken, kan je voor een stijlvolle overnachting terecht in Hotel MONARC. Een officieel 4-sterrenboetiekhotel op slechts enkele minuten wandelen van de Japanse Tuin en de Venetiaanse Gaanderijen. Het hotel bevindt zich in een volledig gerenoveerd charmant herenhuis daterend uit einde 19de eeuw. Discrete luxe en gepersonaliseerde service verzekerd. Een absolute aanrader, de perfecte afsluiter van een dagje/weekendje aan zee!

Veel datingplezier!

Bekijk de Oostendse liefdesroute

Scroll to Top