Bestaat liefde op het eerste gezicht?

Mark en Isabel zijn beiden klant bij Relatiekantoor Soulmate4life. Eind 2017 vroeg Mark Isabel ten huwelijk. Isabel was zo enthousiast en vertelde haar verhaal aan Barbara, die ondertussen ook samen met mij op zoek is naar de ware liefde. Dit is wat Isabel haar vertelde:

“Ik ben 47 jaar en vier jaar gescheiden. Door mijn drukke werkomstandigheden vond ik niet de juiste weg om iemand te ontmoeten. Het alleen-zijn viel mij echter zwaar en mijn ouders, kinderen en goede vrienden raadden mij aan om mijn leven opnieuw op de rails te zetten. Ik wenste een man die vrij was en zich wilde engageren in een stabiele relatie. Ik wilde geen partner zoeken via het internet, dat vond ik te onpersoonlijk. Ik zocht via Google, en kwam bij Kathleen terecht. Ik mailde haar en ’s anderendaags belde ze mij op. Ze was zeer open, ook naar haar renumeratie toe.
Kathleen kwam bij mij op bezoek. Voor het intakegesprek nam ze ruim de tijd. Ze stelde mijn profiel op die ze mij nadien voorlegde en waar ik eventueel nog dingen aan kon wijzigen. Ik ontving kort daarna per e-mail een profiel van de kandidaat-partner en dat sprak me aan. De man in kwestie ontving mijn profiel en gsmnummer, zonder foto, noch woonplaats. Enkel mijn voornaam. Kathleen hecht héél veel waarde aan het bewaren van de privacy.
Een eerste afspraak werd gepland … Bij de eerste twee ontmoetingen had ik niet direct een klik. Gelukkig had Kathleen mij gewaarschuwd. Ik werd ‘uitgedaagd’ om de moed niet te verliezen. De derde ontmoeting was raak! Een erg groot enthousiasme was er nog niet, noch van mij, noch van mijn partner. Eerdere teleurstellingen maakten ons voorzichtig. We spraken verder af, deden leuke dingen samen en merkten dat we veel raakpunten hadden.
Tot op vandaag groeit onze relatie naar een diepe innigheid. Mijn partner vroeg me recent ten huwelijk! Vroeger ontmoetten mensen elkaar op een familiefeest, in een dancing. Maar de tijden zijn veranderd. Via internet wordt de communicatie oppervlakkiger.
Als je een persoonlijke aanpak en professionaliteit wenst, dan is Kathleen DE aanrader!”

Dankjewel Isabel, voor je lieve woorden. Ik wens jou en Mark heel veel geluk en romantiek toe.

Wil jij dit ook? Laten we dan binnenkort even vrijblijvend kennismaken.

Scroll naar boven