Tips om als single de feestdagen door te komen


Weeral een jaar dat voorbij is gevlogen. De kerstperiode is één van de gezelligste periodes van het jaar, maar geldt dat ook voor jou? Uit onderzoek blijkt dat singles nu niet bepaald vrolijk worden van al die feestdagen. Sommigen zouden de feestdagen zelfs het liefste gewoon overslaan, maar dat is nergens voor nodig.

Ik geef je alvast wat tips om de eindejaarsperiode toch gezellig door te brengen.

 

Blijf niet alleen thuis

Leuke eindejaarsfeesten beleven valt of staat met het juiste gezelschap. Het is best verleidelijk om in je eentje thuis te blijven en zo de lastige en herhaaldelijke vragen die je niet wilt aanhoren te ontwijken. En toch moet je blijven buitenkomen! Zorg dat je in een gezelschap bent van zowel koppels als singles, zodat je ongemakkelijke momentjes kan voorkomen.

 

Verwen jezelf

Heb je helemaal geen zin om erop uit te gaan dan is het tijd om jezelf eens hartelijk te verwennen. Haal een lekkere menu af bij de traiteur, open de beste fles wijn of champagne en droom weg dat je op een zonovergoten eiland zit aan een tafeltje aan het water. Je hoort het ruisen van de zee, je voelt de warmte op je huid en je droomt weg van de prins(es) die op je pad komt. Hef je glas op jezelf, je toekomst en toast op een mooi, warm, liefdevol en vredevol nieuw jaar. Of zet een leuke, ontspannende film op en geniet van een glaasje.

 

Singles ontmoeten singles

Kies voor een oudejaarsavond met andere singles. Net als jij hebben ze wel zin om gezellig oud en nieuw te vieren, maar dan wel in gelijkgestemd gezelschap. Je vindt online vast een leuk event voor singles in je buurt. Geef jezelf de kans om eventueel je toekomstige partner te ontmoeten en geniet van een spetterende jaarwisseling.

 

Boek een vakantie of trip

Wat houdt je tegen om een reis te boeken? Met de eindejaarsfeesten worden vaak reizen voor singles georganiseerd naar een heerlijke bestemming. Door met een leuke groep op reis te gaan verzet je je zinnen, maak je nieuwe vrienden en ontdek je terug een nieuw stukje van de wereld. Geef jezelf nieuwe kansen.
Als afsluiter van deze blog wens ik je een liefdevol, vredevol eindejaar toe en wees vooral dankbaar voor wat was, wat is en wat komen zal.

Scroll naar boven