Een succesvolle eerste date

Een eerste date kan soms stressvol zijn. Enkele tips maken je wegwijs in de wereld van ‘singles en daten’. Van de eerste indruk, etiquette tijdens een romantisch dinertje tot een eerste kus. Het zijn juist de details die een date tot een succes maken.

 

Tip 1: de eerste indruk is belangrijk

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk na te laten, dus grijp je kans! Toon je van je mooiste kant. Ga voor een verzorgde en natuurlijke look, kies de meest geschikte kleding uit, en kleed je vooral niet te sexy. Hij moet ook nog oog hebben voor wat je te vertellen hebt. Een date let als eerste op je glimlach. Maak tot slot oogcontact en straal zelfvertrouwen uit.

 

Tip 2: geef een gemeend compliment

Iedereen is gediend met een oprecht en gemeend compliment. Dus de beste datingtip is om een goede sfeer tussen jullie te creëren. Dat doe je door je date een oprecht en gemeend compliment te geven. Dat hoeft zeker niet altijd over het uiterlijk te gaan. Iets in de trend van ‘jij bent een vrolijk, spontaan en positief ingesteld persoon’, dit werkt vaak veel beter.

 

Tip 3: stel je open

Geef iedereen een kans, al voldoet die persoon niet op het eerste gezicht wat je verwacht van je eerste date. Sta open voor iets nieuws, verruim je horizon. Wie weet wat je nog allemaal kunt ontdekken.

 

Tip 4: originele date

Bedenk een leuke locatie voor jullie eerste date. De combinatie van een activiteit en converseren is ideaal. Het gaat over de afwisseling. Ze krijgt een avontuurlijk gevoel als je een leuke flirt bent en een dynamische sfeer creëert. Praat over positieve dingen en wees open en eerlijk. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, maak dat dan ook meteen duidelijk.

Maak vrijblijvend kennis met mij om te ontdekken wat ik voor jou en je zoektocht naar ware liefde kan betekenen.

Scroll naar boven