Geniet van elk moment en blijf geloven in de liefde

Ik ontving onlangs een zeer mooie getuigenis van een koppel dat ik een zeer warm hart toedraag. Lees even mee:

“Na een professioneel en diepgaand gesprek, begon ik aan dit avontuur … Na enkele dates en goeie feedback van Kathleen werd ik terug op pad gestuurd. Met weinig verwachtingen had ik een volgende date met B. We hadden afgesproken iets te gaan eten in een goed restaurant. Telkens weer is het erg spannend om een onbekende te ontmoeten. Mijn persoonlijke matchmaker Kathleen ging voor mij op een intuïtieve manier op zoek naar partners die voor mij een goeie match zouden zijn. En zo kwam B. op mijn pad.
Ik stapte uit mijn wagen, we keken elkaar aan … Hij gaf me direct een rustgevend en een vooral ‘JA’-gevoel. Het klikte meteen, uren hebben we gepraat, gelachen en samen genoten. Een tweede afspraak werd vastgelegd en eerlijk, ik was een beetje bang of dit gevoel er nog steeds zou zijn, niet alleen bij mezelf maar ook bij B.
Er was geen twijfel aan, bij het weerzien was de ‘klik’ er bij beiden helemaal en ons mooie avontuur kon starten. Samen wandelen we liefdevol ons pad verder, stap per stap, naar een mooie en liefdevolle toekomst. Geniet van elk moment en blijf erin geloven, op een dag staat je ‘geliefde’ voor jou en komt alles goed.
We zijn Kathleen allebei heel erg dankbaar!”

S & B

Wil jij ook zo’n mooi verhaal te ervaren en je zielsverwant te ontmoeten? Mail mij om vrijblijvend kennis te maken, ik vertel je in alle eerlijkheid of ik jou kan helpen.

Scroll naar boven