Ik ben gelukkig en dankbaar!

Een tijdje geleden bracht Soulmate4Life S. en B. bij elkaar. Blij en dankbaar om deze mail vol warmte en liefde te mogen ontvangen. Deze deel ik graag met jullie:

“Met mijn getuigenis wens ik alle singles een hart onder de riem te steken in deze moeilijke en eenzame periode!

Een tijdje terug zette ik zelf de stap naar relatiebureau Soulmate4life, wat voor mij niet zo evident was. Ik was geen fan van online daten en prefereerde de persoonlijke aanpak en de opvolging van A tot Z bij Soulmate4life. De voorstudie die Kathleen deed vond ik super, wij hadden een open gesprek die zeer professioneel en discreet verliep, dit gaf me een gerust en vertrouwd gevoel.

Ik begon aan mijn onbekend avontuur dat ik ondertussen iedereen zou aanraden. Mijn eerste date was niet direct de persoon die ik in mijn gedachten had. Alles werd nadien besproken en Kathleen gaf me telkens de positieve steun en ongelofelijk goeie feedback om verder te gaan. Mannen willen telkens een etentje aanbieden, maar voor mij was een koffietje of apero bijvoorbeeld genoeg voor een eerste date.
Ik ontmoette mijn volgende date, hij was jonger en ik had hierbij mijn bedenkingen. Ik raad jullie aan om voor alles open te staan en zeker niet af te haken, gelukkig maar, anders had ik nooit mijn ideale man ontmoet.

We spraken af op een zondagvoormiddag voor een aperitief. Toen ik aankwam, stuurde ik een bericht en hij stuurde onmiddellijk terug dat hij ook juist was aangekomen.

We stapten beiden uit onze wagen en liepen in elkaars richting. Heel merkwaardig: toen ik naar hem keek zei ik in mezelf ‘Ja, dat is hem’ en blijkbaar was dit omgekeerd ook zo. Het leek wel alsof wij tegen elkaar het ‘JA-woord’ uitspraken.

We hadden meteen een vlotte babbel en een goed gevoel. Een tweede date kon niet direct plaats vinden aangezien ik op reis zou vertrekken. Het maakte we wel ongerust, bang dat de tweede date niet ging verlopen zoals de eerste, wat ik toen ook eerlijk heb gezegd tegen hem. Maar… Bij onze volgende ontmoeting bij een gezellig etentje kon het niet meer stuk. We hebben gepraat en gepraat, het voelde écht als thuiskomen. We namen de tijd om elkaar beter te leren kennen. Rond de kerstperiode heb ik hem aan mijn kinderen voorgesteld.

Raar maar waar, bij de eerste ontmoeting stonden we allemaal samen te dansen in de living. Wij hebben gekozen om direct voor het gezin te gaan. Een reis werd ingepland met alle kinderen samen. Het was fantastisch, gelachen, genoten, aandacht voor elkaar… Het kon niet op.
Het mooiste moment voor mij is en blijft, toen mijn jongste dochter bij het wandelen voor de eerste keer de hand van mijn partner nam. Dat was zo’n mooi gebaar. Wij blijven doorgaan op het zelfde elan, we luisteren naar elkaar, we geven iedereen de aandacht die ze nodig hebben en af en toe gaan we er eens op uit met z’n tweetjes.
De puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Wanneer je allemaal lachende gezichtjes ziet en stralende kinderen, dan kan je pas zeggen: “Ik ben gelukkig en dankbaar!”.

Blijf erin geloven dat je op een dag je ‘soulmate’ ontmoet met de fantastische ondersteuning van Kathleen. Durf contact te nemen, ik twijfelde ook en ben zo blij en gelukkig dat ik die stap heb gezet.”

 

Dit verhaal kan ook het jouwe worden. Neem vrijblijvend contact en ik vertel je wat ik voor jou kan betekenen. https://soulmate4life.be/contact/

Investeren in jezelf is nog ALTIJD de beste investering die je kan doen! De blik naar binnen richten, jezelf en je gedachten onder de loep nemen. Wat werkt er echt en wat werkt niet meer… Iedereen verdient het geluk van een leven met twee.

Welke stap ga jij zetten om meer liefde in je leven te creëren…? Wat heb je er echt voor over?

Laat je je liever begeleiden in je persoonlijk traject naar liefde en geluk? Contacteer me zodat we samen je pad kunnen bewandelen.

Ontdek onze trajecten: https://soulmate4life.be/trajecten/

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Warme groet,

Mentor/Coach & Matchmaker

Kathleen Callewaert

Scroll naar boven