Online Valentijndates voor ondernemende singles!

Valentijn is dé dag van de geliefden. Speciaal voor singles organiseert Kathleen Callewaert, relatie-experte en oprichter van Soulmate4Life, een online valentijnsevenement.

 

 

Valentijn is een mooie, liefdevolle tijd, maar voor de singles onder ons is dat niet altijd een fijne dag . Alle media herinneren hen eraan dat ze iets missen. De coronamaatregelen maken deze periode nu nog moeilijker. “De beperkingen zorgen ervoor dat singles veel minder alternatieven hebben om er toch iets leuk van te maken”, aldus Kathleen.

“Er lijken niet onmiddellijk grote versoepelingen aan te komen. Uiteraard heb ik begrip voor de keuzes. Onze gezondheid gaat steeds voor. Al is ook onze mentale gezondheid belangrijk. Veel singles voelen zich helaas eenzaam nu. Ze kunnen niet meer uitgaan, minder makkelijk afspreken en ze zien weinig mensen. Het is dan ook logisch dat ze meer en meer nood hebben aan een goed gesprek. ”

Online dating-evenement

Kathleen organiseert daarom opnieuw een online dating-evenement op 13 februari om 19h45. Ondertussen is het al een tweede editie. Voor de kerstperiode werd al een eerste online bijeenkomst gehouden. Met succes! Ongeveer 50 singles schreven zich in en dosten zich prachtig uit voor een online kennismaking of een goede babbel.

Alle deelnemers worden opgedeeld in groepjes en in aparte online kamers. Zo kunnen ze privé met andere singles kennismaken. Geen typische speeddates, maar wel korte gesprekken om te connecteren met elkaar.

Tips voor een geslaagde e-date

Om de slaagkans van de dates nog een stuk te vergroten, heeft Kathleen ook een e-cursus ontwikkeld voor online dating. In de video’s komen verschillende aspecten aan bod: Hoe kan ik een goede eerste indruk nalaten en stralend voor de dag komen, zowel bij het online- als bij het offline daten? Hoe kom je zelfzeker over? Hoe kies je je ideale partner? Op welke basis maak je een selectie? Wat werkt wel? Wat zijn je relatiewaarden en hoe bepaal je deze waarden?

 

Info & Tickets: http://events.soulmate4life.be/valentijn

Getuigenissen Kerstevent: https://soulmate4life.be/dank-je-wel-voor-de-lieflijke…/

 https://www.tendens.tv/2021/01/online-valentijndates-voor-singles/

 

 Klaar voor een relatie? Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

 

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven