Soulmate4life, de ándere relatiebemiddeling

Er is geen ontkomen aan: hoe ouder we worden, hoe zwaarder het verleden dat we met ons meedragen. Niet alleen, en misschien wel vooral, wat de liefde betreft. En ook al ben je geneigd om steeds meer ballast overboord te gooien dankzij de levenservaring die je opdoet, toch blijft het verlangen naar oprechte liefde in elk van ons onaangetast. Zelfs na een parcours van vallen en opstaan, ga je toch telkens weer op zoek naar een nieuwe kans. Of om het met de woorden van Toon Hermans te zeggen:

‘Ik heb gezocht, gevonden en verloren
En weer opnieuw gezocht totdat ik het weer vond
Een mens wordt zoveel meer dan ééns geboren
En voor wie zoekt is op ’n dag de cirkel rond.”

Een waardegedreven relatiekantoor

Als innovatief relatiekantoor willen wij er zijn voor onze klanten en dragen wij verschillende waarden hoog in het vaandel:
S – Service op maat leveren is onze missie.
O – Ontmoetingen regelen met een gelijkgezinde op basis van je profiel.
U – Je unieke gevoelens erkennen.
L – Liefde met de grote L en de L van luisterend oor.
M – Een soulmate vinden is op zoek gaan naar je maatje die je als geen ander aanvoelt.
A – Aandacht hebben voor jouw gevoelens, onzekerheden, problemen.
T – Door onze expertise en jouw openheid samen aan teamwork doen. Je staat er niet alleen voor.
E – Evenwicht vinden in je leven door je ook goed te voelen in je vel.

 

Soulmate4life maakt het verschil

Bij Soulmate4life ben je geen (dossier)nummer. Voor mij, Kathleen Callewaert, is het een erezaak om je persoonlijk te coachen en te matchen. Hoewel we in een jachtige, resultaatgerichte maatschappij leven, kan ik jou niets beloven: echte liefde laat zich niet dicteren door deadlines. Zowel de klant als ikzelf nemen samen de tijd om op ontdekkingstocht te gaan en te ontdekken wie werkelijk bij jou past. In overleg en op een zowel empathische als rationele manier brengen we je emotionele en intellectuele eigenschappen in kaart. Niet aan de hand van een snel en oppervlakkig vragenlijstje, wel door een grondig en diepgaand gesprek.
Wanneer de basis er is, kunnen we op zoek naar potentiële partners voor jou. Aantrekkingskracht in beide richtingen is daarbij zeer belangrijk. We gaan samen als een team aan de slag om je kansen op een duurzame relatie aanzienlijk te verhogen.
Relatiebemiddeling, maar dan een tikkeltje anders.

Laat je inspireren.

Scroll naar boven