Verras jouw date op een creatieve manier!

Vaak krijg ik de vraag: Bestaan er eigenlijk nog goede en betrouwbare mannen? Het lijkt wel of er geen goede mannen meer zijn.

Mijn antwoord hierop is volmondig ‘JA’.

Je liefdespartner ontmoeten is een uitdaging. Met ouder worden, ga je vaak andere prioriteiten stellen. Je wordt kieskeuriger waardoor het parcours naar een liefdespartner soms een stuk hobbeliger kan verlopen.

Lange lijstjes met wensen worden opgemaakt maar uit ervaring weet ik dat dit niet werkt. Wat werkt dan wel?

Samen met de klant ga ik hun ‘relatiewaarden’ bepalen en we kiezen er de 7 belangrijkste uit.

Het is zoveel klaarder en duidelijker voor de klant waar zijn grootste behoeften en wensen liggen. Je krijgt meer inzicht en gaat er ook dieper over nadenken. Uiteindelijk wil je een relatie uitbouwen op lange termijn en is het goed om even stil te staan wat jouw relatiewaarden zijn. Een bijkomend voordeel is dat je niet meer bij de ‘foute’ man of vrouw terecht komt. (Bloomtraject)

Als man is het ook belangrijk om na te denken hoe je indruk kunt maken bij een dame. Dit kan met je fysieke verschijning,  door je persoonlijkheid te laten zien, je unieke vaardigheden of talenten te demonstreren. Durf verrassend uit de hoek te komen, zo vergroot je ook je slaagkansen.

Klant beschrijft hoe hij zijn 1e date verraste

Het was een frisse en regenachtige avond. Ik wou het vooral warm en gezellig. Een lekker en exclusief restaurant geboekt met een mooi, overdekt en verwarmd top terras.

Een heel bijzondere en leuke avond. Een heel sterke vrouw , heeft alles goed ‘op een rij’ en heel interessant.

Ik heb haar ook verrast met een klein cadeautje ipv bloemen, een origineel gesigneerde litho van een kunstenaar die ik goed ken en dat maakte zeker indruk. 

Ik moet zeggen dat dit een super leuke avond was… Graag wil ik haar beter leren kennen. Ze was positief verrast en had een inspirerende en boeiende avond. Dit weekend bel ik haar op om verder te praten..

Wordt vervolgd…

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven