Relatiekantoor Soulmate4life lanceert Kortrijkse liefdesroute – Het Nieuwsblad

Voortaan heeft Kortrijk naast de verschillende fiets- en wandelroutes ook een eigen ‘liefdesroute’.

Het Kortrijkse relatiekantoor Soulmate4life lanceert een route speciaal voor singles in de regio Kortrijk.

De route passeert verschillende romantische plaatsen en hotspots uit de streek en combineert dit met enkele unieke horecazaken.

Tijdens de coronacrisis was er te weinig aandacht voor singles en hun nood aan liefde of verbondenheid. Ik kreeg heel vaak de vraag wat ze wel konden doen op een eerste date. De historische en uitgestippelde wandelroutes vonden ze mooi maar toch misten ze een bepaalde dynamiek wat een eerste date geslaagd moet maken. Op basis van deze grote nood bij singles, ben ik zelf aan de slag gegaan om een liefdesroute te maken. Met deze nieuwe wandelroute wil ik een mogelijkheid bieden aan alle singles om toch op een leuke manier elkaar te leren kennen.

In totaal gaat het om een route van ongeveer 10 000 stappen en ze duurt een 2-tal uur. Ik heb bewust een route gekozen met enkele lokale horeca inbegrepen. Enerzijds om zo ook onze lokale horeca te steunen, maar anderzijds blijft een terrasje doen en samen iets eten toch een belangrijk element in een date. Je leert elkaar op een andere manier kennen. We zijn en blijven echte Bourgondiërs. Ik ben dan ook blij dat voor alle singles de terrassen weer open zijn.

Je vindt niet alleen horeca op de wandelroute. Zo passeer je nog enkele bekende en minder bekende toeristische plaatsen, maar ook enkele lingeriezaken liggen op de route. Samen lingerie kopen op een eerste date is uiteraard te snel, maar na een paar succesvolle dates kan het een leuk en pikant extraatje zijn. Daten mag ook wel wat spannend zijn hé.

Ik hoop oprecht dat dit voor veel singles een extra kans is om weer meer op date te gaan. Veel singles hadden het écht lastig, het sociale leven werd zo goed als stopgezet. Mensen die alleen waren leefden in een sociaal isolement. We mogen het mentale aspect zeker niet vergeten. We zijn nu eenmaal sociale wezens. En voor veel singles is de zoektocht naar liefde en verbondenheid een moeilijke uitdaging. Niet iedereen is altijd even creatief om een unieke activiteit te bedenken voor een date. Bovendien ken je de andere vaak nog niet zo goed en weet je dus niet wat hij of zij leuk vindt. Het zou zonde zijn dat een mogelijks leuke relatie niets wordt door het gebrek aan mogelijkheden.

De Kortrijkse liefdesroute is gratis te downloaden op www.soulmate4life.be/kortrijkseliefdesroute

Verschenen in Het Nieuwsblad: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210615_94299621

Kijk of je klaar bent om je soulmate te ontmoeten 

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven