Vier elke dag Valentijn

Romantiek maakt van het leven nét dat tikkeltje meer! Hoe meer zelfliefde er aanwezig is, hoe meer liefde je kan geven. En dat kan zonder dure cadeaus. Pak het persoonlijk aan en laat je inspireren. Enkele tips om je geliefde met tijd en stond te verrassen recht uit je hart, of het nu met Valentijn is, voor een speciale gelegenheid of ‘zomaar’…

 

1. Schrijf een liefdesbrief

Zorg dat je voor je geliefde wakker bent en leg een handgeschreven brief op zijn of haar nachtkastje. Lezen dat iemand je graag ziet nog voor je je bed uit bent, kan je toch niet anders dan leuk vinden? Haal romantische herinneringen op.

 

2. Jullie eerste date nog eens overdoen

Iedereen vindt het leuk om zijn of haar eerste date nog een keer mee te maken. Als je geheugen je niet in de steek laat, weten jullie nog precies waar jullie eerste date was. Gingen jullie op restaurant? Zorg dan dat je hetzelfde tafeltje en dezelfde gerechten boekt op Valentijn. Haal herinneringen op van jullie tijd samen. Succes verzekerd!

 

3. Kook zijn/haar favoriete maaltijd

Laat je creativiteit de vrije loop in je keuken. Je geliefde is waarschijnlijk nog het gelukkigst met een lekkere maaltijd. Verras je partner met een romantisch diner bij kaarslicht.

 

4. Maak je mooi voor hem

Of je nu thuis eet, naar de film gaat of een restaurant geboekt hebt: zorg ervoor dat je er oogverblindend uitziet op Valentijn. Trek een mooi kleedje aan en besteed extra aandacht aan je make-up. Je cupido zal volledig verblind zijn.

 

5. Geef hem een persoonlijke voucher cadeau

Maak zelf een gift voucher voor je geliefde. Leuke tips: ontbijt op bed, sauna, uitgebreide massage, tickets voor een concert … Wees creatief!

 

6. Een dagje niets doen en genieten

Een dagje vrijaf? Maak tijd voor elkaar. Een dagje kuieren in de zetel, Netflixen, lekker eten in huis halen, genieten van een flesje bubbels, knuffelen met z’n tweetjes.

 

7. Boek een gezellige B&B

Op hotel slapen heeft altijd dat tikkeltje extra. Boek een gezellige B&B en maar er een ongelooflijk moment van.

 

8. Ga een dagje shoppen

Plan een shopdagje in. Shoppen met z’n tweeën kan zo fijn zijn in een onbekende stad. Een leuke ervaring met je geliefde.

 

9. Plan een weekendje weg

Een Valentijnsweekend klinkt toch leuk? Een weekendje weg is de perfecte mogelijkheid om de dagelijkse sleur te ontsnappen en zonder afleidingen van je geliefde te genieten. Zo komen jullie gegarandeerd terug dichter bij elkaar waardoor jullie liefde enkel sterker kan worden.

 

12. Relax met een dagje wellness

Samen je geest en lichaam ontspannen. Relaxen en tijd maken om even te vertoeven op een rustige plaats waar je als herboren uitkomt.

 

13. Bezoek een concert

Een leuk concert kan wonderen doen. Boek twee kaartjes en leef je helemaal uit in het concert van je dromen.

 

14. Ga wandelen in de natuur

Ga de stilte opzoeken in de natuur. Mooie winterse taferelen, de takjes die onder je voeten kraken. Probeer een leuke en avontuurlijke route te vinden. Wees maar zeker dat je volledig voldaan terugkomt van jullie romantische wandeling.

Geniet ervan samen!

Scroll naar boven