Leuke date met de Kortrijkse-, Brugse- en Gentse liefdesroute!

Voortaan heeft zowel Kortrijk, Brugge en Gent naast de verschillende fiets- en wandelroutes ook een eigen ‘liefdesroute’.

Het Kortrijkse relatiekantoor Soulmate4life lanceerde de 3 routes speciaal voor singles.

De route passeert verschillende romantische plaatsen en hotspots uit de streek en combineert dit met enkele unieke horecazaken.

Tijdens de coronacrisis was er te weinig aandacht voor singles en hun nood aan liefde of verbondenheid.

Met deze nieuwe wandelroute wil ik een mogelijkheid bieden aan alle singles en geliefden om toch op een leuke manier elkaar te leren kennen.

In totaal gaat het om een route van ongeveer 10 000 stappen en ze duurt een 2-tal uur.

Ik heb bewust een route gekozen met enkele lokale horeca inbegrepen. Enerzijds om zo ook onze lokale horeca te steunen, maar anderzijds blijft een terrasje doen en samen iets eten toch een belangrijk element in een date. Je leert elkaar op een andere manier kennen. We zijn en blijven echte Bourgondiërs.

Je vindt niet alleen horeca op de wandelroute. Zo passeer je nog enkele bekende en minder bekende toeristische plaatsen, maar ook enkele lingeriezaken liggen op de route. Samen lingerie kopen op een eerste date is uiteraard te snel, maar na een paar succesvolle dates kan het een leuk en pikant extraatje zijn. Daten mag ook wel wat spannend zijn hé.

Het zou fijn zijn mochten jullie je ervaringen willen delen. Laat zeker weten als de vonk is over gesprongen

 

De 3 liefdesroutes zijn gratis te downloaden op https://soulmate4life.be/#

Verschenen in Het Nieuwsbladhttps://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210615_94299621

Verschenen in HLNhttps://www.hln.be/brugge/ontdek-met-je-date-de-liefdesroute-van-brugge-een-romantische-manier-om-elkaar-te-leren-kennen-en-nog-gezond-ook~ac9892f8/

Verschenen in PZC.nl: https://www.pzc.nl/brugge/ontdek-met-je-date-de-liefdesroute-van-brugge-een-romantische-manier-om-elkaar-te-leren-kennen-en-nog-gezond-ook~ac9892f8/

 

Kijk of je klaar bent om je soulmate te ontmoeten 

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

 

Veel datingplezier,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven