Relatiecoach lanceert Gentse liefdesroute: “Een lingeriezaak ligt jammer genoeg niet op de route, voor een eerste date is dat wat snel” – HLN

Wat te doen op een eerste date? Het is een vraag die veel singles stellen volgens Kathleen Callewaert van het relatiekantoor Soulmate 4 Life. Daarom heeft ze een ‘Gentse liefdesroute’ uitgestippeld voor hen. “Niet iedereen is altijd even creatief om een unieke activiteit te bedenken voor een date.”

Jill Dhondt, Sabine Van Damme 06-07-21, 18:22 Laatste update: 09:05

Door de strenge coronaregels was het de afgelopen maanden heel lastig om nieuwe mensen te leren kennen. Wandelen was één van de de weinige zaken die nog mochten, daarom dat Kathleen het vaak aan haar single klanten aanraadde wanneer ze vroegen naar tips voor een eerste date. Achteraf kreeg ze vaak te horen dat de bestaande wandelroutes heel mooi zijn, maar dat ze toch een bepaalde dynamiek missen om de date te doen slagen. Daarom heeft de coach zelf een liefdesroute samengesteld.

De route passeert verschillende romantische hotspots, maar ook enkele terrasjes en exclusieve winkels. “Op die manier kan je de lokale horeca steunen én samen iets eten, wat toch een belangrijk element blijft van een date. Je leert elkaar op een andere manier kennen. Door samen te snuisteren in een exclusieve shop, ontdek je snel elkaars interesses. Een lingeriezaak ligt jammer genoeg niet op de route, voor een eerste date is dat wat snel. Maar na een paar succesvolle dates kan het een leuk extraatje zijn, daten mag ook wel wat spannend zijn.” De wandeling duurt in totaal ongeveer 2 uur. Je kan ze gratis downloaden via deze link.

https://www.hln.be/gent/relatiecoach-lanceert-gentse-liefdesroute-een-lingeriezaak-ligt-jammer-genoeg-niet-op-de-route-voor-een-eerste-date-is-dat-wat-snel~ac0c8642/

Scroll naar boven