Soulmate4life bestaat 10 jaar!

Ondernemerschap kan vele vormen aannemen. Vraag het maar aan Kathleen Callewaert die tien jaar terug in Gullegem haar eigen zaak (Soulmate4life) opstartte: een relatiekantoor. Callewaert is gedreven als geen ander: “Bij ons ben je geen (dossier)nummer”, zegt de zaakvoerster. “Daar wil Soulmate het verschil maken. Persoonlijke begeleiding, doordachte partnerselectie, juiste inschatting van de slaagkansen en een diepgaande evaluatie.

Ik maak er nog een punt van om als relatie-expert en matchmaker alles van A tot Z op te volgen. Ik geef ook in elk dossier adviezen en tips mee. Dit is ook onze sterkte tegenover andere kantoren waar telkens een ander persoon wordt aangewezen in éénzelfde dossier.”
In deze drukke tijden heeft Soulmate4life zich ook moeten aanpassen aan de huidige context waarin spontane ontmoetingen misschien ook minder vaak voorkomen. “We weten allemaal dat er diverse mogelijkheden zijn in dating”, aldus Callewaert. “Bij de drukbezette, zelfstandige en eigentijdse single van nu, is persoonlijke relatiebemiddeling een ideale opstap.”
Kathleen Callewaert kan het aantal koppeltjes dat met dank aan Soulmate4life is ontstaan, niet meer tellen. Feit is dat ook het ondernemersleven een rol speelt in de dagelijks werking van Soulmate. “Niet alleen relaties ontstaan via Soulmate maar ook business”, stelt Callewaert jaar na jaar vast. “Bij bepaalde koppels die door Soulmate zijn gematcht zijn al een tal van nieuwe zaken ontstaan. Koppels die samen een zaak starten, de éne zaak wordt verkocht en er wordt een nieuwe gestart of de éne koopt zich in bij de ander. Een waaier aan mogelijkheden. Klanten kunnen dit wel degelijk getuigen.”
Sinds het begin van haar loopbaan werd Kathleen Callewaert geboeid door mensen. De verscheidenheid tussen mensen in hun zoektocht naar een identiteit en een eigen rol in onze samenleving heeft haar altijd gefascineerd. Zij kwam tot het inzicht dat harmonieuze intermenselijke relaties niet altijd spontaan tot stand komen.
Via een eigen merkkledingzaak en consulting voor verschillende bedrijven, verwierf zij een onschatbare bagage aan mensenkennis. Zij ontdekte welke impact de keuze voor de juiste kledij kan hebben op de uitstraling en het geluksgevoel van mensen. Deze ervaringen vormden later de basis voor haar professioneel leven en nieuwsgierigheid. Om mensen beter te kunnen begrijpen en hen op een deskundige manier te kunnen helpen, volgde zij in binnen- en buitenland diverse opleidingen. In het relatiebureau Soulmate4life begeleidt zij sinds 2007 mensen door coaching, relatiebemiddeling en styling.

Ontdek het artikel in Made In West-Vlaanderen hier.

Wil jij de partner van je leven vinden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om mijn werkwijze te ontdekken.

Scroll naar boven