Soulmate4life bestaat 14 jaar. Je cadeau wacht op jou!

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, genietend van wat er is geweest en met veel goesting om nog vele nieuwe ideeën werkelijkheid te zien worden.

Eerst en vooral wens ik alle mensen te danken die ik mocht begeleiden in de zoektocht naar hun ware ‘soulmate’.

Intussen zijn velen onder jullie reeds jaren gelukkig samen. Getrouwd, samenwonend, lat-relatie maakt niet uit, zolang jullie het ‘geluk’ met elkaar hebben gevonden.  Zelfs veel prachtige baby’s zijn ontstaan.

Heel dankbaar en gelukkig om mijn steentje bij te dragen.

Graag bieden wij u fantastische verjaardagscadeaus aan. Lees verder in de mail

 

Onze 3 trajecten: Match –Bloom –Shine

Voor wie zijn deze trajecten?

MATCH, OP ZOEK NAAR DE PERFECTE MATCH?

Bracht jij het afgelopen jaar veel tijd alleen door thuis? Was de ‘happy’ even uit ‘happy single’ verdwenen? Voor wie in coronatijden alleen was, woog de eenzaamheid dubbel zo zwaar. Wel, nu is het tijd om uit je ‘kot’ te komen. Niemand verdient om eenzaam te zijn. Je wil niet langer alleen leven? Je wil op zoek naar die ene levenspartner, die soulmate die het beste in jou naar boven brengt? Dan is MATCH iets voor jou. Heb je een zetje nodig om de stap te zetten, dan kan je bij ons terecht.

BLOOM, LIEFDE IN VOLLE BLOEI

Heb je telkens opnieuw een relatie die niet langer dan enkele maanden blijft duren? Heb je het gevoel dat je steeds op de verkeerde mannen of vrouwen valt? Weet je niet precies wat of wie je nodig hebt? Of heb je door eerdere ervaringen een verminderd zelfvertrouwen en wil je dat niet langer de bovenhand laten nemen? Zit je vast en ben je toe aan een volgende stap, maar vind je het moeilijk om dat in gang te zetten?

Iedereen zit met bepaalde valkuilen, bewust of onbewust. De uitdagingen worden aangepakt op maat van de klant.

Op deze vragen (en meer!) biedt het traject BLOOM een antwoord. Naast de intuïtieve matching coach ik je twee keer 2,5 uur op basis van waar je nood aan hebt. Met het extra uur dat je nog rest kan je mij als hulplijn op moeilijke momenten inschakelen of extra coaching krijgen.

 

STRALEN MET SHINE

Word de beste versie van jezelf door wat vanbinnen zit naar buiten te brengen. Door de kledij en kleuren te dragen die bij jou passen én te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, ontmoet je vol zelfvertrouwen jouw zielsverwant.

Naast een diepgaand gesprek over jouw persoonlijkheid en naar wie je op zoek bent, én persoonlijke coaching op maat, nodig ik jou ook uit voor mijn workshop ‘Stralen met krachtige, persoonlijke outfits’. 

Anders dan de traditionele kleuranalyse en klassieke ‘types’, graaf ik tijdens deze persoonlijke workshop dieper. Zo breng ik de essentie die in jou zit naar buiten. Je krijgt hierdoor niet alleen meer inzicht in de kledij die je op het lijf is geschreven, maar ook in welke persoonlijkheden bij jou passen en hoe je met kleur indruk kan maken op je omgeving. Kortom, een workshop voor meer zelfvertrouwen, (zelf)liefde en meer zichtbaarheid en vooral terug ‘shinen’.

Wil jij gematcht worden, Bloomen of shinen? Dan is dit voor jou!

Leef je volste leven met liefde en passie.

Maak een afspraak: https://soulmate4life.be/contact/ of bel 0494 29 30 87

 

VERJAARDAGSGESCHENK geldig tot 30 mei 2021

 LEDEN: lid sinds 1 januari 2021

  • Verlenging lidmaatschap met 1 maand
  • Indien u een upgrade neemt naar Bloom of Shine, geniet u ook van onderstaande aanbiedingen
  • Indien u reeds een Bloom- of Shinetraject volgde: gratis 1H Personal Shopping

NIET LEDEN:

  • Inschrijving Match: lidmaatschap 12 maand en 13e maand gratis
  • Inschrijving Bloomtraject: 1H gratis wandelcoaching en 13e maand gratis
  • Inschrijving Shine: 1H gratis personal shopping en 13e maand gratis lidmaatschap

Durf je eigen geluk voorop te stellen. Het is immers je meest waardevolle goed in het leven. Terwijl we ons voor tal van andere zaken laten bijstaan door een expert, doen we dat voor de liefde vaak niet. Uit schaamte, uit angst of gewoon, omdat we er niet in geloven.

Zet je vooroordelen opzij. Als intuïtieve matchmaker help ik jou het beste uit jezelf te halen en je geschikte partners voor te stellen. Mijn mensenkennis en sterk ontwikkeld inlevingsvermogen zullen je meteen een warm en veilig gevoel geven. Zo help ik jou op weg naar een leven met twee.

 

Heb je een vraag? Contacteer mij vrijblijvend.

https://soulmate4life.be/contact/ – tel. 0494 29 30 87

 

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

 

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven