Beu om je avonden alleen door te brengen? Herkenbaar?

Ik wil niet langer wachten, reeds een jaar is voorbij en ik leer niemand kennen. Ik voel me eenzamer dan ooit. Er is nauwelijks afleiding. Wandelen heb je op een gegeven moment ook wel gezien. Ik ben het beu om mijn avonden alleen door te brengen. Geen knuffels, geen goed gesprek, een schouder om uit te huilen… Herkenbaar?

Stop met wachten tot de lockdown voorbij is
Stop met het toelaten van de sleur in je leven.
Stop de voorbarige paniekzaaierij
Stop ….

Singles hebben het niet makkelijk. Het is lastig, dat weten we, maar met klagen geraken we nergens.
Stel je anders op: Ervaar het leven zoals het is. Leef in het ‘NU’. Ga niet wachten tot het einde van de lockdown,

Zie het leven niet te somber in, maak je niet teveel zorgen. Kijk naar wat wel nog kan, waar je dankbaar kunt voor zijn, wat wel nog leuk is. Leg jezelf op om meer in je vertrouwen te gaan, geloof dat het beter wordt.

Neem het heft in eigen handen. Neem de tijd om te reflecteren. Wat kan je er voor jezelf uit leren? Wat ga je anders aanpakken? Kan ik mij laten begeleiden om meer tot ‘Inzicht’ te komen, om beter in mijn vel te zitten, meer in je kracht te gaan staan…

Stop met de sleur en start met een super humeur!

 

Lees het mooie verhaal van Nancy:

Kathleen, ik ontmoette jou in volle Coronatijdperk en de meest moeilijke periode in mijn leven.

Na veel ontgoochelingen in relaties te hebben meegemaakt besefte ik dat het zo niet verder kon.

Ik besliste om mij professioneel te laten begeleiden in mijn zoektocht naar de ware partner.

 Kort daarna had ik een intakegesprek, dit was de nagel op de kop. Kathleen, je voelde de dingen die speelden in mijn leven zo sterk aan, je benoemde ze terwijl je me voor de eerste keer zag. Het was een échte eye-opener.

 Het klikte onmiddellijk. Je legde de trajecten heel goed uit en aan de hand van je vraagstelling kwamen we uit op het BLOOM-traject.

 Met je gouden tips voelde ik mij reeds na enkele dagen rustiger en had ik meer energie voor mezelf. Ik had jouw raad onmiddellijk gevolgd. Niet makkelijk maar het werkte, ik was heel tevreden over mijn beslissingen.

De coachingsessies waren verhelderend, de wandelmeditatie was werkelijk genieten!

 Door de juiste keuzes te maken, mijn grenzen te stellen, een andere kijk te krijgen op de dingen, verder te werken aan mijn innerlijke zelf, mediteren, ademhalingstechnieken.. voelde ik mij beetje bij beetje gelukkiger worden en voel ik terug rust in mezelf. 

 Ik kan opnieuw genieten van de kleine dingen in het leven, voel terug geluk in mezelf en heb leren loslaten wat niet meer voor mij bestemd was. Het onnodig ‘pleasen’ heb ik ook achter mij gelaten en dit voelt écht goed. Ik gebruik die energie nu voor mezelf om verder te groeien en te shinen.

 Kathleen, je hebt mij doen inzien dat de toekomst nog mooie plannen met mij heeft. “Als je erin gelooft en in je vertrouwen gaat, klopt het altijd” aldus Kathleen.

 Ik ben uiterst tevreden over het BLOOM-traject. Het is een mooie investering in mezelf sinds jaren.

Mijn eigenwaarde is serieus opgekrikt waardoor ik terug geloof in mezelf en in een mooie toekomst. Een mooi pad met mezelf afgelegd die enkel nog beter kan worden.

Mijn kijk naar liefdesrelaties is ook veranderd waardoor ik meer vertrouwen heb om mijn soulmate te ontmoeten.

 

Bedankt Kathleen !

CV

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

 

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven