10 aanwijzingen waaraan je een ‘soulmate’ herkent

De kans is groot als je er voor openstaat dat je een soulmate ontmoet. Het komt vaak onverwacht en kan ook verwarrend zijn omdat je met die persoon een andere verbinding hebt. Hoe herken je een soulmate? 

Het is iets van binnenin

Beschrijven hoe een zielsverwant u doet voelen is moeilijk. Het is een diepgaande emotie die je met geen woorden kan omschrijven.

Flashbacks

Als jouw partner jouw soulmate is dan is de kans groot dat die persoon ook aanwezig was in je vorig leven. Je kan dan een gevoel van ‚dejà vus’ krijgen, alsof het moment in de tijd al eens heeft plaatsgevonden, misschien een lange tijd geleden, misschien in een andere setting. 

Elkaars zinnen afmaken

Twee mensen die elkaars zinnen afmaken? Sommige mensen noemen dat mensen die teveel tijd samen doorbrengen, maar het is een zielsverwant.

Verliefd worden op zijn (of haar) gebreken

Geen enkele relatie is perfect, en zelfs soulmate relaties kennen ups en downs. Toch is die band veel moeilijker te breken. Zielsverwanten leren elkaar accepteren en leren om elkaar lief te hebben ook met elkaars onvolkomenheden.

 Het is intens

Een soulmate relatie kan intenser zijn dan een normale relatie.

Twee tegen de wereld

Soulmates zien vaak hun relatie als ‘ons tegen de wereld’. Ze kunnen alles aan zolang ze hun soulmate aan hun zijde hebben staan.

Je bent mentaal onafscheidelijk

Zielsverwanten hebben vaak een mentale verbinding vergelijkbaar met een tweeling. Ze kunnen de telefoon oppakken om elkaar te bellen op exact hetzelfde moment.

Je voelt je veilig en beschermd

Ongeacht het geslacht van je partner, moet hij of zij er altijd voor zorgen dat je je veilig en beschermd voelen. Je soulmate geeft je het gevoel van een beschermengel aan jouw zijde. Een persoon die speelt op je onzekerheden, bewust of onbewust, is niet je soulmate.

Je kunt je leven niet voorstellen zonder hem (of haar)

Een soulmate is niet iemand waar je gemakkelijk kan van weglopen. Je kan je geen leven voorstellen zonder die persoon. Het is iemand waar je in gelooft en waar je wil voor vechten.

Je kijkt recht in elkaars ogen

Zielsverwanten hebben de neiging om meer in elkaars ogen te kijken dan gewone koppels. Het komt van nature uit de diepgewortelde verbinding tussen hen. Personen recht in de ogen kijken geeft een hoge mate van comfort en vertrouwen.

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven