Dates en relaties: hoe vermijd je sleur?

Alle beginnende relaties zijn nieuw en opwindend maar na een tijdje komt de sleur er misschien in te zitten. Hoe zorg je ervoor dat je relatie net zo spannend blijft als in het begin? Kathleen Callewaert legt uit.

Bij Soulmate4Life, het relatiekantoor van Kathleen Callewaert, zien ze het vaak. Een koppel begint vol goeie moed aan een relatie maar wanneer de wittebroodsweken gepasseerd zijn, komt er sleur in de relatie. Gelukkig zijn er dingen die je kan doen om die sleur tegen te gaan.

Tips & tricks

De reportage haalde al enkele tips aan, zoals hoe belangrijk het is om toch je eigen leven te leiden, maar Kathleen geeft nog meer tips. Eén ervan is aandacht besteden aan je uiterlijk. “Denk aan hoe je in het begin zo je best deed om er goed uit te zien in je relatie. Die joggingbroek is heel verleidelijk maar het is ook wel eens leuk om een extraatje te doen.”

Iedereen krijgt graag een complimentje, ook je partner. “Kraak elkaar niet af in het openbaar, ga in plaats daarvan oprecht op zoek naar wat je zo aantrekkelijk vindt in je partner en vertel hem of haar dat ook. Een welgemeend compliment kan zelfs het koudste hart doen smelten.”

Het ligt misschien voor de hand, maar ook aandacht hebben voor je partner helpt om je relatie uit de sleur te krijgen. “Vraag eens hoe de dag van je partner was wanneer hij of zij thuiskomt. En luister dan ook oprecht. Wat je aandacht geeft, groeit. Ook relaties.”

Relaties zijn hard werk, maar de tips van Kathleen Callewaert maken het allemaal net iets gemakkelijker. Voor meer inspiratie kun je terecht op haar website: soulmate4life.be.

 https://soulmate4life.be/tips-voor-singles-als-voor-koppels

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven