Bloom -Traject: Eye-opener

Dag Kathleen,

Ik ontmoette jou in een moeilijke periode in mijn leven in volle Coronatijdperk.

Na veel ontgoochelingen in relaties te hebben meegemaakt besefte ik dat het zo niet verder kon.

Ik besliste om mij professioneel te laten begeleiden in mijn zoektocht naar de ware partner.

Kort daarna had ik een intakegesprek met relatie-experte Kathleen Callewaert, dit was de nagel op de kop. Kathleen, je voelt de dingen die speelden in mijn leven zo sterk aan, je benoemde ze terwijl je me voor de eerste keer zag. Het was een échte eye-opener.

Het klikte onmiddellijk. Je legde de trajecten heel goed uit en aan de hand van je vraagstelling kwamen we uit op het BLOOM-traject.

 Met je gouden tips voelde ik mij reeds na enkele dagen rustiger en had ik meer energie voor mezelf. Ik had jouw raad onmiddellijk gevolgd. Niet makkelijk maar het werkte, ik was heel tevreden over mijn beslissingen.

De coachingsessies waren verhelderend, de wandelmeditatie was werkelijk genieten!

Door de juiste keuzes te maken, mijn grenzen te stellen, een andere kijk te krijgen op de dingen, verder te werken aan mijn innerlijke zelf, mediteren, ademhalingstechnieken.. voelde ik mij beetje bij beetje gelukkiger worden en voel ik terug rust in mezelf. 

Ik kan opnieuw genieten van de kleine dingen in het leven, voel terug geluk in mezelf en heb leren loslaten wat niet meer voor mij bestemd was. Het onnodig ‘pleasen’ heb ik ook achter mij gelaten en dit voelt écht goed. Ik gebruik die energie nu voor mezelf om verder te groeien en te shinen.

Kathleen, je hebt mij doen inzien dat de toekomst nog mooie plannen met mij voorheeft. “Als je erin gelooft en in je vertrouwen gaat, klopt het altijd” aldus Kathleen.

Ik ben uiterst tevreden over het BLOOM-traject. Het is een mooie investering in mezelf sinds jaren.

Mijn eigenwaarde is serieus opgekrikt waardoor ik terug geloof in mezelf en in een mooie toekomst. Een mooi pad met mezelf afgelegd die enkel nog beter kan worden.

Mijn kijk naar liefdesrelaties is ook veranderd waardoor ik meer geloof en vertrouwen heb om mijn soulmate te ontmoeten.

Bedankt Kathleen !

CV

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Scroll naar boven