Zorgt de lente bij jou ook voor kriebels?

Eindelijk is de lente aangebroken. Nu het zonnetje gaat schijnen, de vogels die gaan fluiten en de eerste bloemen die hun pracht en praal laten zien, komen de lentekriebels weer naar boven. Een heerlijk seizoen om tot over je oren verliefd te worden. Iedereen kijkt uit naar een mooiere, warmere, zonnige en vooral hoopvollere periode.

Het is wetenschappelijk bewezen dat singles sneller verliefd worden in de lente. We voelen ons vrolijker, blijer en we willen meer dingen samen doen. De lente is hét seizoen om je nieuwe liefde te ontmoeten. We zetten het even op een rijtje:

 

  1. Je komt meer buiten

Bij warmere temperaturen komen mensen meer naar buiten, ook je potentiële vlam. De zon schijnt en de mensen voelen zich gelukkiger. Nu de terrasjes nog niet open zijn, is het goed om wat creativiteit aan de dag te leggen. Ga in het park of bos daten met een lekkere picknick. Gooi het dekentje in de grond en een glaasje bubbels kunnen wonderen doen.

  1. De dagen zijn langer

Het warme lenteweer zorgt voor heerlijke avonden. Je kan langer blijven plakken en je weet nooit wie je later op de avond tegenkomt. Desnoods, op jouw kleine, romantische balkon.

  1. Je dates zijn nog leuker

In de lente kan je zoveel meer leuke en creatieve dingen doen. Een romantische avond organiseren, samen in de tuin met een kaarsje en een fles wijn is al genoeg om de vonk te laten overslaan.

  1. Je voelt je gelukkiger

Geluk begint bij jezelf! Hoe meer je aan zelfreflectie doet, hoe dankbaarder je bent, hoe gelukkiger je wordt en hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt! Als jij je gelukkiger voelt, zullen anderen zich sneller tot jou aangetrokken voelen. Blaas die man/vrouw omver met je sprankelende persoonlijkheid en je ‘happy springvibes’

 

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

 

Warme lentegroet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven