“Dat dit mij nog is mogen overkomen”

Je bent nooit te oud voor de liefde en al zeker niet om je soulmate te ontmoeten. C.V. stuurde me onlangs onderstaand mailtje. Na een scheiding en een moeilijke periode alleen, vond zij dankzij Soulmate4life alsnog de liefde.

“Beste Kathleen,

Ook ik heb de stap naar Soulmate gezet, weliswaar aarzelend, maar na een lang gesprek met Kathleen was ik overtuiging dat ik een goede beslissing genomen had.

Na mijn echtscheiding vijf jaar geleden en een paar ontgoochelende relaties, was reeds gebleken dat het niet zo simpel was om iemand te ontmoeten met wie je op dezelfde golflengte zit, voor wie dezelfde waarden in het leven belangrijk zijn, tegen wie je alles kan vertellen, bij wie je jezelf kan zijn en die tegelijk je beste vriend en partner is.

Bij de eerste ontmoetingen was de klik er niet, alhoewel het stuk voor stuk sympathieke en aangename mensen waren. En toen brak de voorlaatste dag van het jaar aan, met op mijn agenda in de late namiddag een nieuwe afspraak, de dag die mijn leven compleet veranderde…
Vanaf de eerste minuten was het alsof we elkaar al jaren kenden, en elkaar perfect aanvoelden, en dat is nog altijd zo.
We zijn nu al een tijdje samen, en het wordt telkens moeilijker om afscheid te nemen na een zalig weekend en elkaar weer een aantal dagen te moeten missen.

Aanvankelijk heb ik mij verzet tegen mijn gevoelens, bang om opnieuw gekwetst en ontgoocheld te worden, maar ondertussen weet ik dat we er altijd zullen zijn voor elkaar, met eerlijke en oprechte gevoelens, ook op moeilijke momenten, dat ik mij geborgen en veilig voel bij hem, dat ik hem kan en mag vertrouwen en dat hij mij graag ziet om wie ik ben, onvoorwaardelijk en zonder vooroordeel.
This is a chance of a lifetime, en dat mij dat nog ging overkomen, op mijn leeftijd, er zijn geen woorden voor behalve dat het fantastisch is!”

Soulmate4life bracht al meerdere vijftigplussers samen. Het is helemaal niet onmogelijk om ook op iets oudere leeftijd de liefde van je leven te ontmoeten. Neem vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken met mezelf als matchmaker en mijn matchingtrajecten.

Scroll naar boven