“Jawel, sprookjes bestaan”

Dat liefde een werkwoord is en je aan een goede relatie moet blijven werken, dat wisten we al. Toch is het belangrijk om in sprookjes te blijven geloven. Op elk potje past een deksel, ooit ontmoet je je soulmate. Ik ontving onlangs deze mooie getuigenis van een klant die ik gelukkig kon maken:

“Dag Kathleen,
Aangezien ik reeds een aantal jaren gescheiden was en enkele kortstondige relaties heb gehad waaruit telkens bleek dat we niet bij elkaar pasten wegens te verschillende ideeën en opvattingen, heb ik toch eens contact opgenomen met Soulmate4life.

Na een zeer aangenaam gesprek ben ik met een goed gevoel naar buiten gestapt en was ik hoopvol om nieuwe mensen te ontmoeten met wie ik misschien wel grotendeels dezelfde ideeën, opvattingen, passies en hobby’s kon delen.
Enkele dagen daarna had ik reeds een gesprek met een lieve dame. Dit gesprek verliep aangenaam en rustig, maar zonder de spreekwoordelijke vonk.

Al bij al was dit een aangename kennismaking en was ik meer en meer overtuigd dat dit wel eens de juiste manier zou zijn om iemand te ontmoeten. Ik voelde immers duidelijk aan dat ook de andere persoon wel degelijk met de juiste bedoelingen en intenties naar deze ontmoeting kwam. Ook al was deze eerste ontmoeting niet echt geslaagd, het was zeker voor herhaling vatbaar want het is altijd tof om interessante en boeiende mensen te leren kennen.

Een korte evaluatie met jou zorgde ervoor dat er hier en daar wat bijgestuurd werd. Zeer snel daarna had ik terug een ontmoeting met een voor mij totaal onbekende dame. Vanaf de eerste seconde klikte het perfect tussen ons. Wat daarna volgde was echt een openbaring.
Als men mij vooraf had gezegd dat ik opnieuw tot over mijn oren verliefd zou zijn, dan had ik wellicht gezegd dat er op mijn leeftijd geen sprookjes meer bestaan.

Wel, ze bestaan wel! Ondertussen zijn wij reeds een tijdje een koppel en voelt alles iedere dag beter en beter aan. Het is echt een zalig gevoel om iemand te kennen die echt om je geeft, iemand waarmee je alles kunt delen en die gewoon ‘echt’ is.
Geloof me, via Soulmate4life ben ik de vrouw van mijn leven tegengekomen en daar ben ik jou heel dankbaar voor.”

Iedereen kan zijn soulmate vinden in het leven. Als intuïtieve matchmaker met heel wat mensenkennis slaagde ik er heel vaak in om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Dit kan ik ook voor jou. Wil je weten of iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken.

Scroll naar boven