Dates en relaties: elkaar vertrouwen

Vertrouwen ligt aan de basis van elke relatie. Zonder vertrouwen kan een relatie niet werken. Maar hoe vertrouw je nu juist iemand?

“De basis voor een goede relatie is vertrouwen”, begint Kathleen Callewaert van relatiekantoor Soulmate4Life. En gelijk heeft ze. Zonder vertrouwen kan er geen echte intimiteit, liefde en vervulling binnen een relatie aanwezig zijn.

Soorten vertrouwen

Er zijn drie soorten vertrouwen: vertrouwen in de ander (de partner), vertrouwen in jezelf en vertrouwen in de diepere kracht van het leven. Ze zijn alle drie belangrijk binnen een relatie.

Het is eerst en vooral belangrijk om aan jezelf te werken. Iemand die zelfvertrouwen uitstraalt is ook aantrekkelijk. Daarnaast kan je ook enkel vertrouwen in iemand anders hebben als je vertrouwen in jezelf hebt.

Vertrouwen in de ander is dan weer wat moeilijker. Als je eerder al negatieve ervaringen hebt gehad binnen een relatie dan kan het moeilijk zijn om je huidige partner te vertrouwen. Wees daar dan ook open over met je partner.

Dan is er nog de relatie met de diepere krachten van het leven. Veel mensen willen een relatie met diepgang maar dit begint vaak bij jezelf. Ga op zoek naar je diepere waarden. Stel je open voor je relatie.

Wil je nog meer tips in de liefde? Dan kun je terecht bij Soulmate4Life.

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

 

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven