“Stap voor stap bouwen aan een prille relatie”

Het doet mij enorm veel deugd wanneer ik mensen samen gelukkig kan maken. Ook deze man liet me weten hoe hij stap voor stap met K. bouwt aan een nieuwe, prille relatie. Lees even mee:

“Beste Kathleen,
Ik wilde je nog feedback geven over de ontmoetingen die hebben plaatsgevonden met K. Ontmoetingen, jawel, meervoud !
Na de eerste date met K. heb ik niet onmiddellijk feedback willen geven, aangezien we toen hadden afgesproken om elkaar nog wat beter te leren kennen via een tweede ontmoeting. Ik wou mezelf de nodige tijd geven om mijn gevoelens op een rijtje te zetten en ik wou K. het nodige respect geven, wat ze reeds bij mij had afgedwongen tijdens de eerste minuten van de eerste ontmoeting. Wat later zijn we dan ook effectief voor een tweede keer op stap geweest. Intussen hebben K. en ik elkaar reeds voor een derde keer ontmoet en voor Valentijn ligt er ook al een afspraak vast.

Na de eerste ontmoeting had ik een overwegend positief gevoel. Een diepgaand gesprek aangaan met K. was zeker geen probleem. Van die eerste ontmoeting heb ik vooral onthouden dat K. een ‘schone’ madam is, waarmee ik wil zeggen dat vooral haar innerlijke schoonheid mij toen heeft geraakt. Ze is in de eerste plaats oprecht, doodeerlijk, sociaalvoelend en aanhankelijk. Haar respect voor waarden en normen wist ik wel te appreciëren. Ze is ook iemand die het vinden van geborgenheid bij een man belangrijk vindt en dat heb ik vrij snel opgemerkt Daarnaast zag ik een aantal gemeenschappelijke interesses in cultuur en ontspanning.

Bovendien heeft ze – net als ik – ook wel een kinderwens. Conclusie na de eerste ontmoeting: er was een potentieel, K. was een dame die ik zeker opnieuw wou ontmoeten en waarop ik wel verliefd kon worden.

Na die eerste ontmoeting is dat goede gevoel alleen nog maar sterker geworden. Tijdens de laatste ontmoetingen heb ik van mezelf gemerkt dat ik K. ook op een andere manier heb bekeken. Daarbij heb ik ook gezien dat K. niet alleen een schone, maar ook een mooie vrouw is. Ze heeft o.a. heel mooie ogen en een mooi figuur waartoe ik me ook fysiek aangetrokken voel.

Ze heeft me tijdens de tweede ontmoeting te kennen gegeven dat ze mij wel zag zitten. Ze vertelde me tijdens die tweede ontmoeting dat ze eerder had gedacht aan een ietwat oudere man, maar blijkbaar straal ik dan toch de nodige rust en maturiteit uit waarnaar ze op zoek is. We zijn nu bijna twee weken verder en het gevoel tussen ons wordt met de dag sterker. We hebben beiden het gevoel dat we echt onszelf kunnen zijn bij elkaar en dit is nu eenmaal heel belangrijk. We bouwen momenteel stapje per stapje verder aan wat een prille relatie heet.
Ik wil je bij deze graag bedanken dat je me aan deze oprecht mooie dame hebt voorgesteld. Dankjewel!”

Wil jij ook ervaren hoe het is om iemand nieuw te leren kennen met wie je een klik hebt en die misschien wel jouw soulmate is? Ik help jou graag verder. Ontdek hier hoe ik te werk ga.

Scroll naar boven