Lentekriebels! Veel nieuwe relaties ontstaan in de lente.

Na een lange winter komen de eerste zonnestralen pieken. De zon geeft een boost aan je humeur. Ineens ben je een stuk energieker, opgewekter en heb je zin om terug meer naar buiten te gaan. Lentekriebels!

De lente staat in het teken van het opruimen en reinigen. Om iets nieuws te beginnen en te laten groeien is het opruimen van oude ballast en rommel de eerste stap. Ga aan de slag en maak ruimte in  jezelf, als in je woning om je ‘soulmate’ toe te laten.

Wat zijn lentekriebels?

De lente staat bol van nieuwe energie en leven daar de zon feller gaat schijnen dan in de winter. Vitamine D wordt aangemaakt in het lichaam. Vitamine D is belangrijk voor de productie van hormonen als serotonine en dopamine, die invloed hebben op het ‘bioritme’ en het ‘geluksgevoel’ van mensen.

Meer relaties tijdens de lente

Uit onderzoek blijkt ook dat er meer relaties ontstaan tijdens de lente. Alle hormonen die door je lichaam gieren, versterken je emoties waardoor je meer behoefte krijgt aan menselijk contact. Door het fijne weer, voel je je meer ontspannen en sta je dus ook meer open voor je gevoel en gevoelens van anderen. Er is een groter verlangen om samen te zijn. De ideale tijd om je ‘soulmate’ tegen te komen en te genieten van die kriebels in je buik.

Voorjaarsmoeheid

Herken jij je helemaal niet in dit energieke, verliefde gevoel? Misschien heb jij wel last van voorjaarsmoeheid. Echt onderzoek heeft nog niks kunnen uitwijzen maar theorieën zeggen dat sommige mensen een langere nasleep hebben van een winterdip of dat ze wat gevoeliger zijn voor de wisselingen van de seizoenen.

Ben jij vooral moe bij het zien van de zon? Dit kan je doen:

  • Blijf in beweging
  • Plan leuke dingen
  • Zonder jezelf niet af
  • Ga toch af en toe de zon in

Stel je geluk niet langer uit en durf stappen te nemen naar persoonlijke matching en coaching.

  • Een relatie begint natuurlijk bij het ontmoeten van mogelijke partners. Als relatie-experte en intuïtieve matchmaker ga ik samen met jou op zoek naar de man of vrouw die het beste in jou naar boven kan halen.
  • De partner bij wie je helemaal jezelf kan zijn en voor wie jouw onvoorwaardelijke liefde vanzelf komt.
  • Laat je begeleiden tijdens één van mijn drie trajecten: Match, Bloom of Shine.

Uit intern onderzoek is gebleken dat klanten die zich laten coachen via het Bloom of Shinetraject vooraleer op date te gaan, hun slaagkans met 30% verhogen bij het vinden van hun ‘soulmate’.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Welkom!

Neem vrijblijvend contact en ik vertel je wat ik voor jou kan betekenen. 

Investeren in jezelf is nog ALTIJD de beste investering die je kan doen! De blik naar binnen richten, jezelf en je gedachten onder de loep nemen. Wat werkt er echt en wat werkt niet meer… Iedereen verdient het geluk van een leven met twee.

Welke stap ga jij zetten om meer liefde in je leven te creëren…? Wat heb je er echt voor over?

Laat je je liever begeleiden in je persoonlijk traject naar liefde en geluk? Contacteer me zodat we samen je pad kunnen bewandelen.

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Warme lentegroet,

Mentor/Coach & Matchmaker

Kathleen Callewaertin

Scroll naar boven