Liefde tijdens corona: tijd om weer te daten!

In deze bijzondere tijden sta jij aan het roer van jouw leven. Dan zijn vrijheid, gezondheid en vertrouwen niet meer afhankelijk van iets buiten jou, maar zit het ín jou. En dát brengt heel wat teweeg.

Wanneer je de huidige omstandigheden benut om er vanuit dit perspectief naar te kijken, dan zou het je wel eens een enorme kans kunnen bieden. Ook in de ‘LIEFDE’.

 

Een persoonlijk profiel op basis van een diepgaand gesprek

Nu de horeca weer open mag en we al wat meer uit ons kot mogen komen, bereiden we ons maar beter voor om de liefde te ontmoeten. Ik help jou daar graag bij. Intakegesprekken kunnen face-to-face doorgaan, maar eventueel ook online via FaceTime, WhatsApp of Skype. Ik trek de nodige tijd uit om je beter te leren kennen, na te gaan wie je bent en wat je zoekt.
Ik ga met jou een diepgaand gesprek aan en we overlopen tal van vragen, zodat ik een goed beeld kan schetsen van wie je bent, wat je zoekt, wat je waarden en normen zijn, hoe je in het leven staat, wat je verwachtingen zijn naar je toekomstige partner toe…

Je profiel wordt met de nodige zorg en met mijn sterke intuïtie opgemaakt en wordt ter controle nog naar jou doorgestuurd, zodat je kunt aanpassen of bijsturen waar nodig.

 

Tijd om actie te ondernemen!

Nu we wat meer ademruimte krijgen, staan vele singles te popelen om op date te gaan, weliswaar in veilige omstandigheden en volgens de opgelegde voorschriften. Ben jij ook de eenzaamheid beu? Zin in mannelijke of vrouwelijke energie? Een boeiend gesprek aangaan? Een relatie staat op je prioriteitenlijstje? Neem de nodige tijd om te communiceren en wie weet stapt de liefde van je leven binnen in tijden van Corona.
Tijd om op date te gaan en jezelf de kans te geven op het meest noodzakelijke in je leven, namelijk een gelukkig leven met twee? Dan vind je alle informatie over mijn matchingtrajecten hier.

Scroll naar boven