Zo word je de beste versie van jezelf!

Personal Shopping : Zo word je de beste versie van jezelf!

Het leven is een pad van vallen en opstaan, waardoor we stap voor stap naar de beste versie van onszelf toe kunnen groeien.

Creëer voor jezelf meer zichtbaarheid door wat vanbinnen zit naar buiten te brengen. Draag kledij en kleuren die bij jou passen én werk aan je persoonlijke ontwikkeling, zo ontmoet je vol zelfvertrouwen jouw zielsverwant.

Patricia wou vooral ‘Shinen’ en volgde de persoonlijke coaching op maat, ‘Stralen met krachtige, persoonlijke outfits’ en de personal shopping.

Anders dan de traditionele kleuranalyse en klassieke ‘types’, graaf ik tijdens deze persoonlijke coaching dieper. Zo breng ik de essentie die in jou zit naar buiten. Je krijgt hierdoor niet alleen meer inzicht in de kledij die je op het lijf is geschreven, maar ook in welke persoonlijkheden bij jou passen en hoe je met kleur indruk kan maken op je omgeving. Kortom, een workshop voor meer zelfvertrouwen, (zelf)liefde en meer zichtbaarheid.

De theorie hebben we omgezet in de praktijk. Als personal shopper heb ik Patricia omgetoverd naar een dame met uitstraling en vol zelfvertrouwen. Een nieuwe look kan wonderen doen.

Getuigenis Patricia:

De eerste stappen zijn gezet om via Soulmate4life nieuwe mensen te ontmoeten.

Vaak had ik het gevoel de verkeerde mannen aan te trekken. Eerder mannen die niet actief genoeg waren of te traditioneel.

Kathleen sprak tijdens ons intakegesprek en coachingtraject, hoe belangrijk uitstraling en kledij is om de juiste partner aan te trekken. Een eerste goede indruk nalaten kan je maar één keer.

Een nieuwe en frisse look zou volgens Kathleen een grote impact hebben op het aantrekken van de juiste persoon.

Ik had alle vertrouwen en boekte een personal shopping met stijl- en kleuradvies.

De inhoud van mijn kleerkast nodigde mij uit om het pad van de klassieke kleuren en ontwerpen vaarwel te zeggen voor een pittiger look.

Als geen ander koos Kathleen prachtige stukken uit de verschillende collecties die ze tot een één geheel maakte. Ze gaf me advies om bepaalde stukken ook onderling te combineren en zelfs met kledingstukken uit mijn kast. Ik besliste om mijn kleerkast voor een groot stuk te vernieuwen.

Ik vertelde haar dat ik nooit rokken of kleedjes droeg. Ik voel me te klein, zei ik. Kathleen had binnenpretjes en dacht: Hm, ik ben ervan overtuigd dat P. zeker met een rokje of kleedje naar huis gaat. Geloof het of niet, ik kocht 2 super mooie kleedjes die me op het lijf geschreven staan.

Zowel de verkoopster als Kathleen zeiden me dat ik straalde. Ik voelde me precies herboren. Ik kon niet geloven hoe anders, pittiger en mooi ik eruit zag met mijn nieuwe look.

Op wolkjes liep ik naar buiten. Ik had me in tijden niet meer zo goed gevoeld.

Ik ben ervan overtuigd dat de man die ik nu aantrek een heel ander type zal zijn, iemand die zal zien wat een jeugdige en pittige dame ik ben, zelfs ben ik een zestiger.

Nood aan stijladvies !

Via Kathleen leerde ik Personal Shopping kennen – met haar gevoel voor kleur, stijl en creativiteit en jarenlange ervaring in de modesector tovert ze je om tot een overgelukkige en vrouwelijke vrouw.

Ik reed tevreden huiswaarts, in het bezit van mijn nieuwe outfits.

Kathleen zag dat ik straalde!

P.V

Maak jezelf ‘zichtbaar’ en straal als geen ander.

Zin om te ‘Shinen’?

Ontdek onze stylingformules: https://soulmate4life.be/inspiratie/stylingformules/

Ontdek onze trajecten: https://soulmate4life.be/trajecten/

In een eerder blog spraken we over hoe de juiste persoon aan te trekken. https://soulmate4life.be/dates-en-relaties-de-juiste-persoon-aantrekken/

Focus op het hier en nu en wees nieuwsgierig naar het potentieel dat voor je klaar ligt.

Doe de test: https://soulmate4life.be/checklist/

Warme groet,

Kathleen

Je persoonlijke matchmaker

Scroll naar boven